reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
ale oni tutaj tak tego nie robia co nie? trzeba polozna zapytac czy jak? bo wlasnie slyszalam ze to sie okazuje przy porodzie i tak sie zastanawialam czy jakos sie to objawia w ciazy zeby leczyc w razie w

Trzebiska najwazniejsze ze jest ok,no dobrze ze lekarz Cie uspokoił:) i na Ciebie przyjdzie czas,nie spiesz sie;)
Harsh ojojoj,wspołczuje bardzo i mam nadzieje ze wszystko sie unormuje i bedziesz jeszcze troszke z brzuszkiem a nie z dzidzia;)

wiesz co, ja mialam bo sie zle czulam, podobnie w ciazy z Olafem. wydaje mi sie,ze nie ma czegos takiego jak specjalne wizyty na ktg w uk, ale jesli jest cos nie tak-np jak ja dzis i wczoraj, to oni robia od razu.

poza tym to wydaje mi sie, ze jezeli ja mam zle wyniki krwii to moze to swiadczyc o czyms...

Papcia,:ninja2::ninja2:

Hej ;) Odebrałam wyniki krwi i posiewu - prawidłowe. Nie ma cukrzycy ani cholestazy. W sobotę jedziemy na echo serducha, przy okazji mają ponownie dobrze obejrzeć malutka i "zważyć". Mam nadzieje że już tak szybko nie przybiera ;]
Źle mi zaczyna być, nie mogę spać, nic jeść - już chyba po wszystkim wymiotuję.. wchodzą mi tylko parówki, mandarynki i mleko ;] Czuję w moczu że jednak szybciej się wysypię.

harsz nie martw sie wszystko sie ulozy oszczedzajsie i nie martw bo to tylko szkodzi...wiem latwo sie mowi ale probuj... ja ide do poloznej w pt i powiem o moichbolach i dziwnym rwaniu w dole brzucha i jego sciaganiu w dol i zobaczymy poprosze ja chyba o to ktg zeby cos wymyslila boboje sie troche o tego malucha czemu tak mi jest jakby juz chcial mi wyjsc...
cat-nie zamartwiajmy sie na zapas chociaz ja tez to robie...wyniki dobre cukrzycy nie ma wiec juz jakis + ...a ze spaniem tez mam klopoty ale apetyt mam ...w sumie taki sobie...raczej zachcianki niz apetyt...

nasza corcia wazy 2185 g w 31tc lekarz powiedzial ze wage ma na 33 tc i poki co nie wiadomo co z moim lozyskiem bo jeden wyniki jeszcze nie doszedl ( 6 dni sie czeka ) i mozliwe ze bede musiala zazywac duphaston i troche mnie przeraza to wszytsko :-(

trzebiska ,cat ciesze sie,ze u was wszystko w porzadku

ewe coreczka juz spora, a lekarz napewno wie co robi, jesli duphaston ma pomoc to nic sie nie martw. bedzie dobrze

harsh a ty odpoczywaj! kladz sie plackiem i lez, daj organizmowi troche odpoczynku. Jeszcze kilka tygodni :tak:

reklama
Ewe- gratuluje dorodnej gwiazdy:tak: i trzymam kciuki zeby z łozyskiem okazało sie wszystko wporządku;-)
Hars- wszystko bedzie dobrze jestes po opieką lekarzy,nie denerwuj sie spokojnie odpoczywaj jak by co to mój numer masz tak??????
Cat- super ze wyniki dobre gratuluje a ja w kosciach czuje heheeh

Do góry