reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
ale oni tutaj tak tego nie robia co nie? trzeba polozna zapytac czy jak? bo wlasnie slyszalam ze to sie okazuje przy porodzie i tak sie zastanawialam czy jakos sie to objawia w ciazy zeby leczyc w razie w

Trzebiska najwazniejsze ze jest ok,no dobrze ze lekarz Cie uspokoił:) i na Ciebie przyjdzie czas,nie spiesz sie;)
Harsh ojojoj,wspołczuje bardzo i mam nadzieje ze wszystko sie unormuje i bedziesz jeszcze troszke z brzuszkiem a nie z dzidzia;)

wiesz co, ja mialam bo sie zle czulam, podobnie w ciazy z Olafem. wydaje mi sie,ze nie ma czegos takiego jak specjalne wizyty na ktg w uk, ale jesli jest cos nie tak-np jak ja dzis i wczoraj, to oni robia od razu.

poza tym to wydaje mi sie, ze jezeli ja mam zle wyniki krwii to moze to swiadczyc o czyms...

Papcia,:ninja2::ninja2:

Hej ;) Odebrałam wyniki krwi i posiewu - prawidłowe. Nie ma cukrzycy ani cholestazy. W sobotę jedziemy na echo serducha, przy okazji mają ponownie dobrze obejrzeć malutka i "zważyć". Mam nadzieje że już tak szybko nie przybiera ;]
Źle mi zaczyna być, nie mogę spać, nic jeść - już chyba po wszystkim wymiotuję.. wchodzą mi tylko parówki, mandarynki i mleko ;] Czuję w moczu że jednak szybciej się wysypię.

harsz nie martw sie wszystko sie ulozy oszczedzajsie i nie martw bo to tylko szkodzi...wiem latwo sie mowi ale probuj... ja ide do poloznej w pt i powiem o moichbolach i dziwnym rwaniu w dole brzucha i jego sciaganiu w dol i zobaczymy poprosze ja chyba o to ktg zeby cos wymyslila boboje sie troche o tego malucha czemu tak mi jest jakby juz chcial mi wyjsc...
cat-nie zamartwiajmy sie na zapas chociaz ja tez to robie...wyniki dobre cukrzycy nie ma wiec juz jakis + ...a ze spaniem tez mam klopoty ale apetyt mam ...w sumie taki sobie...raczej zachcianki niz apetyt...

nasza corcia wazy 2185 g w 31tc lekarz powiedzial ze wage ma na 33 tc i poki co nie wiadomo co z moim lozyskiem bo jeden wyniki jeszcze nie doszedl ( 6 dni sie czeka ) i mozliwe ze bede musiala zazywac duphaston i troche mnie przeraza to wszytsko :-(

trzebiska ,cat ciesze sie,ze u was wszystko w porzadku

ewe coreczka juz spora, a lekarz napewno wie co robi, jesli duphaston ma pomoc to nic sie nie martw. bedzie dobrze

harsh a ty odpoczywaj! kladz sie plackiem i lez, daj organizmowi troche odpoczynku. Jeszcze kilka tygodni :tak:

reklama
Ewe- gratuluje dorodnej gwiazdy:tak: i trzymam kciuki zeby z łozyskiem okazało sie wszystko wporządku;-)
Hars- wszystko bedzie dobrze jestes po opieką lekarzy,nie denerwuj sie spokojnie odpoczywaj jak by co to mój numer masz tak??????
Cat- super ze wyniki dobre gratuluje a ja w kosciach czuje heheeh

Do góry