reklama
Asco
Fanka BB :)
Gratulacje dla wszystkich Marcjanek zdrowych dzidzisiów i super wyników.
Milutku - trzymamy kciuki, dacie radę na pewno, trzy Góralki nie poddadzą się tak łatwo
Ja po wizycie - Synek ma się dobrze, waży juz 1900 gr. Przybrał 700 gr w 3 tyg. Lekarz żartował, że świąteczne jedzenie mu bardzo posłużyło
Jest ułożony główka do dołu, jego plecki są prawej stronie, a 3 tygodnie temu były po lewej, teraz już wiem skąd te rewolucje - uskutecznił sobie przeprowadzę. Łożysko powędrowało w górę, szyjka długa i zamknięta.
Wróciłam cała happy z tej wizyty
Milutku - trzymamy kciuki, dacie radę na pewno, trzy Góralki nie poddadzą się tak łatwo
Ja po wizycie - Synek ma się dobrze, waży juz 1900 gr. Przybrał 700 gr w 3 tyg. Lekarz żartował, że świąteczne jedzenie mu bardzo posłużyło
Jest ułożony główka do dołu, jego plecki są prawej stronie, a 3 tygodnie temu były po lewej, teraz już wiem skąd te rewolucje - uskutecznił sobie przeprowadzę. Łożysko powędrowało w górę, szyjka długa i zamknięta.
Wróciłam cała happy z tej wizyty
futrzakowa
yea! to ja!
Asco - gratulacje super wieści:-) najważniejsze że jesteś happy:-) niedawno czekałyśmy aż dzieci dojdą do 1kg... a teraz zbliżają się już do 2!
buziaczek1
o to ja tez gratuluje! zwlaszcza lozyska tez bede miec na nie scan za tydzien...obym byla tak szczesliwa jak ty;-)
trzebiska
Byłam u gina w poniedziałek - wygonił mnie na zwolnienie już do końca. Powiedział mi, żebym sobie wybiła z głowy moje długaśne wędrówki do pracy ) Ale jednocześnie pytałam go o możliwość dziedziczenia skłonności do wcześniactwa. Bo moja babcia, matka i ja jesteśmy wcześniakami. Rodziłyśmy się w siódmym albo ósmym miesiącu. Ale obejrzał mnie, USG, posłuchał dzieciaka (swoją drogą moja dzidzia na chwilę przed podsłuchiwaniem znowu wywaliła się plecami do świata a potem wróciła do poprzedniej pozycji - ma jakiś antylekarzowy radar chyba) i powiedział, że on by się na moim miejscu specjalnie nie nastawiał. Bo owszem, to możliwe ale bardzo indywidualne i patrząc na mnie to nie widzi przesłanek. Drzwi potężne, dobrze zamknięte, dziecko zainteresowane na razie dziką gimnastyką i ciągłą zmianą pozycji, wyniki badań jak drucik więc nie widać żebym się miała wcześniej pruć. No więc będę się turlać do końca marca chyba..... )
buziaczek1
trzebiska - super oby jak najdluzej!;-)
reklama