reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Milutek gratuluje dobrych wiesci:) no i fajnie ze juz wiesz kiedy,co i jak:) oczywiscie ja tez trzymam moje kciuki,dzidzia tez i pies tez;)tyle dałyscie rade to dacie i te 20dni;)
Aga czyli tez macie prezent noworoczny;)jak u nas;)

reklama
Gratulacje dla wszystkich Marcjanek zdrowych dzidzisiów i super wyników.

Milutku - trzymamy kciuki, dacie radę na pewno, trzy Góralki nie poddadzą się tak łatwo:)

Ja po wizycie - Synek ma się dobrze, waży juz 1900 gr. Przybrał 700 gr w 3 tyg. Lekarz żartował, że świąteczne jedzenie mu bardzo posłużyło:)
Jest ułożony główka do dołu, jego plecki są prawej stronie, a 3 tygodnie temu były po lewej, teraz już wiem skąd te rewolucje - uskutecznił sobie przeprowadzę:tak:. Łożysko powędrowało w górę, szyjka długa i zamknięta.
Wróciłam cała happy z tej wizyty:)

Asco - gratulacje super wieści:-) najważniejsze że jesteś happy:-) niedawno czekałyśmy aż dzieci dojdą do 1kg... a teraz zbliżają się już do 2! :-D

Asco- aż milo sie takie wieści czyta. Super ze u Was wszystko dobrze, ze maluszek nie dość ze wagę ma wspaniała to jeszcze się już odpowiednio ułożył:)oby tak już zostało.

Byłam u gina w poniedziałek - wygonił mnie na zwolnienie już do końca. Powiedział mi, żebym sobie wybiła z głowy moje długaśne wędrówki do pracy :)) Ale jednocześnie pytałam go o możliwość dziedziczenia skłonności do wcześniactwa. Bo moja babcia, matka i ja jesteśmy wcześniakami. Rodziłyśmy się w siódmym albo ósmym miesiącu. Ale obejrzał mnie, USG, posłuchał dzieciaka (swoją drogą moja dzidzia na chwilę przed podsłuchiwaniem znowu wywaliła się plecami do świata a potem wróciła do poprzedniej pozycji - ma jakiś antylekarzowy radar chyba) i powiedział, że on by się na moim miejscu specjalnie nie nastawiał. Bo owszem, to możliwe ale bardzo indywidualne i patrząc na mnie to nie widzi przesłanek. Drzwi potężne, dobrze zamknięte, dziecko zainteresowane na razie dziką gimnastyką i ciągłą zmianą pozycji, wyniki badań jak drucik więc nie widać żebym się miała wcześniej pruć. No więc będę się turlać do końca marca chyba..... :))

reklama
Do góry