Cornelko....oby tak dalej! ;-) gratuluję córci!! I trzymam kciuki aby Niunia się obróciła...ma jeszcze na to sporo czasu
MAdzkim...cieszę się razem z Tobą !!;-)
Tulip...Twoja mała wcale nie jest "mała"...za 2-3- tygodnie będzie już miała 1,5 kg
;-) tak więc spoko!!
Milutek...wytrzymacie !!! No i nawet nie wiesz ile emocji przysparza Nam ten Twój poród -pozytywnych oczywiście!!! ..ojjj czekamy
;-)
Aga...no to teraz tylko mieć nadzieję ,że się nie obróci ;-)
Asco...suuuuper wieści!!!!!!! Mega gratulacje!!:-)
Trzebieska....nooooo informacje budujące- tak trzymać!!!
;-)
Harash..no to masz Ty te przeboje, ale grunt aby wszystko wróciło do normy! Dbaj o siebie!
Cat...cieszę się ,że wyniki są oki!!!!;-) zaś co do tego jak się czujesz - to trzymam kciuki abyś jednak dotrwała do terminu!!;-)
Mi też ostatnio jakoś "źle" , co do jedzenia to chyba mam ściśnięty żołądek bo najadam się w zabójczym tempie, a co do snu to no comment
tak więc chyba już lepiej nie będzie...
Ewe...wow to strasznie duża ta Wasza królewna jak na ten tydzień...ale grunt ,że zdrowa..a Ty się nie martw- lekarz wie co robi!!!!;-)
Bosonóżka...gratuluję zdrowej i wymiarowej Stelki!!;-) no i oby się grzecznie obróciła:-)
Rudzik...a ja za to czuję jak się Wiktor ciągle wierci i tak tylko się modlę ,żeby mu się nie odwidziało i nie obrócił się- bo ostatnio był już główką w dół...;-)
Futrzaczku...to Twój maluszek już całkiem spory !! Gratki!:-)