reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Futrzaczku- gin tez sie ucieszył ze taka waga z tym ze cały czas maluchy były o tydzień ponad normę i on chciałby zeby tak było do końca- zresztą wcale się nie dziwie- ja tez tak chce bo wiem ze małe będą w lepszej formie:)

reklama
Miluśśśchyba wszystkie tutaj będziemy czekać z taką niecierpliwośćią ze szokkk :D Ale oczywiście trzymam kciuki żeby pozostały w brzuszku tyle ile się według lekarza należy ;)))):-)

madzik super wiesci!

milutku to trzymaj sie jeszcze te 20 dni :)
a dziewczynki i tak juz sporo waza,a za 3 tygodnie beda wazyc jeszcze wiecej,wiec mysle ze nie ma sie czym przejmowac ;-)

super, ze u wszystkich super :)

Ja sie pochwale, ze moje szczescie lobuzowalo, lobuzowalo i wylobuzowalo glowka w dol :)
Dzis juz nie czulam lepetyny pod zebrami. Grzeczne dziecko :)
Polozna wysciskala za szyjke Victorowa hi :)

Aga- to fajnie by było gdyby maluszek tak już został tą główką w dól:):)

moje kruszyny tez są główkami w dól- obie!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry