reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Futrzaczku- gin tez sie ucieszył ze taka waga z tym ze cały czas maluchy były o tydzień ponad normę i on chciałby zeby tak było do końca- zresztą wcale się nie dziwie- ja tez tak chce bo wiem ze małe będą w lepszej formie:)

reklama
Miluśśśchyba wszystkie tutaj będziemy czekać z taką niecierpliwośćią ze szokkk :D Ale oczywiście trzymam kciuki żeby pozostały w brzuszku tyle ile się według lekarza należy ;)))):-)

madzik super wiesci!

milutku to trzymaj sie jeszcze te 20 dni :)
a dziewczynki i tak juz sporo waza,a za 3 tygodnie beda wazyc jeszcze wiecej,wiec mysle ze nie ma sie czym przejmowac ;-)

super, ze u wszystkich super :)

Ja sie pochwale, ze moje szczescie lobuzowalo, lobuzowalo i wylobuzowalo glowka w dol :)
Dzis juz nie czulam lepetyny pod zebrami. Grzeczne dziecko :)
Polozna wysciskala za szyjke Victorowa hi :)

Aga- to fajnie by było gdyby maluszek tak już został tą główką w dól:):)

moje kruszyny tez są główkami w dól- obie!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry