reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

My juz po ostatniej wizycie u ginekologa............:tak::tak:

Dziewczynki maja teraz po 1800g z różnica ok20g miedzy sobą:) Lekarz się ciut zmartwił ze nie są już ponad normę jak to było do tej pory...ze ciąża wychodziła na tydzień starsza- kazał nam więcej jeść: często w małych ilościach:) Wiec zaraz po wizycie był kierunek-> sklep spożywczy i koszyk wypchany sokami i owocami:):biggrin2:
Zapadła decyzja o szpitalu w którym mamy się zjawić 24 stycznia. Akurat mój gin będzie po urlopie i wypoczęty hi hi:-D. Poleżymy min.tydz na patologi- porobimy wszystkie badania a dostaną dziewczynki zastrzyk na rozwój płucek:)
Także trzymajcie teraz kciuki żebyśmy jeszcze wytrzymały te 20 dni:):):-D;-):tak:

Milus trzymamy i to mocno zaciśniete;-)))) a wcinajcie laseczki wcinajcie

reklama
Milutku-super info. A dziewczynki jak na bliźnięta płci żeńskiej są naprawdę duże. Trzymamy kciuki by dotrwały do 20 stycznia, ale jakoś dziwnie jestem o to spokojna, jakem właścicielka kota Behemota

Oj to fakt Wasze- Nasze kciuki działają cuda dlatego skromnie o nie poprosiłam:-D:-D

Madzik-
będzie dobrze- nie ważne czy pierwsza czy ostatnia najważniejsze żeby ciąża przebiegała tak spokojnie jak teraz a dzidzia zdrowo rosła...i za to trzymam kciuki;-);-)

Cornelko
- dzidzia ma jeszcze czas żeby się obrócić także spokojnie:) ważne ze u Was wszystko oki:):-)

Milutku kciuki zaciśnięte. I nic się nie martw wagą. Ja przy porodzie ważyłam tyle ile twoje królewny teraz. Najważniejsze, żeby wszystkie organy były jak najlepiej rozwinięte. Sama waga ma juz chyba mniejsze znaczenie.

milutka super wiesci i wcale mi sie nie wydaje, zeby dziewczynki male byly...
madzik to dobrze, ze juz sie nie musisz martwic i pamietaj ostatnie beda pierwszymi ide o zaklad, ze nie jedna ze "srodkowych: mozesz przegonic:))

Milutku, wieści dobre, pannice spore, marcjańskie kciuki zaciśnięte, a właścicielka kota Behemota ma dobre przeczucia - MUSI BYĆ DOBRZE!

Cornelko, dupką do góry czy do dołu - ważne, że dzidzia zdrowa i w dobrej formie!

Bosonózko-mam nadzieję, że rozwiałam troche twoje watpliwosci co do metod wspomaganego porodu (2 strony wstecz). I naprawdę zrób konsultacje okulistyczna u innego gina z dobrym badaniem dna oka w trójlustrze

reklama
Milutku, i ja trzymam za was kciuki. Już naprawdę na finiszu jesteście, wow!!!!! Po tobie to juz się rozsypie ten nasz worek z dzieciaczkami :-)

Do góry