reklama
To widocznie lekarz wie co robi moze ma jakies przykre doswiadczenia z przeszlosci... wazne ze z dzieckiem w porzadku
Czyli bobas moze sie w ostatniej chwili obrocic, hmmm. Jakos mnie to martwi troche, chciaz mamy jeszcze 9 tygodni
Czyli bobas moze sie w ostatniej chwili obrocic, hmmm. Jakos mnie to martwi troche, chciaz mamy jeszcze 9 tygodni
Aga-cina-może oczywiście, ale szanse po 32-34 tygodniu znacznie maleją że dzidzia się odwróci. Dlatego właście usg w 32 tyg jest wiążące i jeśli dziecko jest ułożone pośladkowo to powtarza sie je w 34-36 tyg i jesli nadal jesl ułożone posladkowo to planuje się cc
futrzakowa
yea! to ja!
Pinka - zdjęcia dzidziolka piękne:-) a i dzidzia taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka duża! niesamowite:-) cieszę się że wszystko dobrze:-)
5 stycznia sie okaze czy czeka nas kolejne usg...Aga-cina-może oczywiście, ale szanse po 32-34 tygodniu znacznie maleją że dzidzia się odwróci. Dlatego właście usg w 32 tyg jest wiążące i jeśli dziecko jest ułożone pośladkowo to powtarza sie je w 34-36 tyg i jesli nadal jesl ułożone posladkowo to planuje się cc
Jak wczesniej chcialam rodzic przez cc, tak teraz jakos wolalabym naturalnie, a tu prosze, maly wygodnie ulozony boczkiem.
futrzakowa
yea! to ja!
ja też czuję że mały jest boczkiem ułożony... ale ma jeszcze czas żeby się obrócić:-) na pewno w szkole rodzenia zapytam się o ćwiczenia pomagające w obracaniu dziecka:-)
Minesota
Fan(ka)
Hej witam się i ja po Glukozie... pewnie jako ostatnia ale dobra oranżadka smakowała.
Wyniki jutro - kurcze trochę się boje... czy ktoś u nas ma cukrzycę ciążową??
Wyniki jutro - kurcze trochę się boje... czy ktoś u nas ma cukrzycę ciążową??
Malwinka- ja mam usg co 3 tyg.i uważam ze to jest ok ale nie dlatego ze mma blizniaki ale dlatego ze gin ma wgląd na wszystko- np.serducho, czy dzidzia sie rucha, jak jest ułozona i czy łożysko się nie odkleja itp.
Aga- ja mam 2 ginów- jednego na nfz i nie płace u niego za żadne usg natomiast u tego prywatnego mam cene za wizytę razem z usg- za każdym razem
Aga- ja mam 2 ginów- jednego na nfz i nie płace u niego za żadne usg natomiast u tego prywatnego mam cene za wizytę razem z usg- za każdym razem
reklama
aga_cina - moja też ułożona wzdłuż bardzo mi z tą jej pozycją wygodnie, bo nic już nie okopuje, ale mam nadzieję, że zdecyduje się niedługo zanurkowć glową w dół
Wiktor szybko był ułożony prawidłowo i smyrał mnie po żebrach.
W środę mam wizytę ciekawe co gin powie ;-)
Koleżanka urodziła w 30tc teraz na wigilię, bo się zdenerowała, że jej facet nie dojechał do niej w ten dzień :-( Dziecko waży 1,4kg i jest w Poznaniu.
Nie denerwować się więc baby!!!
Wiktor szybko był ułożony prawidłowo i smyrał mnie po żebrach.
W środę mam wizytę ciekawe co gin powie ;-)
Koleżanka urodziła w 30tc teraz na wigilię, bo się zdenerowała, że jej facet nie dojechał do niej w ten dzień :-( Dziecko waży 1,4kg i jest w Poznaniu.
Nie denerwować się więc baby!!!