reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Hej
U mnie z malutktą okej 1200gram ;) Tylko ze mna nie bardzo ;( pecherz zaczyna mi wchodzic na szyjke macicy i w poniedzialek do szpitala na zakladanie krazka.
Czy któraś z was miała juz cos takiego robione ? jak tak prosze o wrazenia , troszke sie boje ;< podobno nie boli
pozdrawiam

Mistres ... fajnie że Twój Skarb już taki duży :tak: Ciekawe ile moja Mała waży ... dowiem sie dopiero za miesiąc :no: Krążek? Moja szwagierka miała kiedy była w ciąży ... założyli jej na początku ciaży bo miała jakieś problemy ... ale wszystko skończyło sie dobrze i ma teraz zdrową córeczkę.

Gratuluje wszystkim mamusiom dobrych wiesci zdrowych dzieciaczków i poprawnych wyników oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!

a ja tez dzis po skanie synuś waga 1717kg kawał chłopa z niego:tak::tak: waga urodzeniowa w przyblizeniu ma wynosic 4200 ciekawe jak ja go urodzę:confused::confused: ogolnie

maluszek zdrowy ale jak na złosc spał i zadne szturchance go nie raziły zmeczony bidulek był heheeh

poniżej focie a filmek wrzuce jak wgram:-p:-p

SCAN0022.jpgSCAN0021.jpg
obiecany filmik tylko jakosc nie najlepsza bo musiałam nagrac go aparatem z kompa i swiatło sie kiczowato odbijało ale cos tam widac heheeh nasmialismy sie jak maluch spiąc ruszał swoimi stopami i milm nosi tytuł Happy Feet;-)))

http://www.youtube.com/watch?v=XzG6Vk8Lp_8

Ostatnia edycja:
Dziewczynki! Gratuluję pozytywnych wieści i dorodnych dzieciaczków:) Maleństwa rosną rosną bo spotkanie z mamusiami tuż tuż!

PINKA - ale jaja ale fajny filmik:-)jaka dzidzia super widoczna:) widzisz jak tam maluszkowi dobrze nawet pan doktor nie zdolal go obudzic tak mu sie fajnie u ciebie kima:-Dsuper ze wszystko gra:)

Jejku Pinka, jaki duzy chlopczyk :)
ciekawe ile to moje szczescie ma :confused:
a glowka ulozony w dol? jeju, tak bym chciala by moj sie przekrecil, ale chyba mu to nie w glowie na razie...

pinka gratuluje dobrych wiesci, synus uroczy i duzy chlopak z niego :tak:

moj bedzie pewnie tak jak brat,czyli posrodku (bartoszek mial 3 450 ) i na taka wage tym razem sie nastawiam :tak:

reklama
Wredniak, Magdzior, Papcia, Cliford, Woja-nat- miło się czyta ze u Was i dzieciaczków wszystko dobrze- tak trzymać &&&;-)

Mistres- najważniejsze ze z dzieciątkiem jest okej :) a po szyjkę się nie martw- będzie dobrze;-):tak:

Pinka- no no- kawał chłopa Ci rosnie- super:) a ta buźka jest prze słodka:-)

Do góry