reklama
Mistres
Zaciekawiona BB
Hej
U mnie z malutktą okej 1200gram Tylko ze mna nie bardzo ;( pecherz zaczyna mi wchodzic na szyjke macicy i w poniedzialek do szpitala na zakladanie krazka.
Czy któraś z was miała juz cos takiego robione ? jak tak prosze o wrazenia , troszke sie boje ;< podobno nie boli
pozdrawiam
U mnie z malutktą okej 1200gram Tylko ze mna nie bardzo ;( pecherz zaczyna mi wchodzic na szyjke macicy i w poniedzialek do szpitala na zakladanie krazka.
Czy któraś z was miała juz cos takiego robione ? jak tak prosze o wrazenia , troszke sie boje ;< podobno nie boli
pozdrawiam
lokata
Fanka BB :)
Mistres ... fajnie że Twój Skarb już taki duży Ciekawe ile moja Mała waży ... dowiem sie dopiero za miesiąc Krążek? Moja szwagierka miała kiedy była w ciąży ... założyli jej na początku ciaży bo miała jakieś problemy ... ale wszystko skończyło sie dobrze i ma teraz zdrową córeczkę.
Gratuluje wszystkim mamusiom dobrych wiesci zdrowych dzieciaczków i poprawnych wyników oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!
a ja tez dzis po skanie synuś waga 1717kg kawał chłopa z niego waga urodzeniowa w przyblizeniu ma wynosic 4200 ciekawe jak ja go urodzę ogolnie
maluszek zdrowy ale jak na złosc spał i zadne szturchance go nie raziły zmeczony bidulek był heheeh
poniżej focie a filmek wrzuce jak wgram
obiecany filmik tylko jakosc nie najlepsza bo musiałam nagrac go aparatem z kompa i swiatło sie kiczowato odbijało ale cos tam widac heheeh nasmialismy sie jak maluch spiąc ruszał swoimi stopami i milm nosi tytuł Happy Feet;-)))
http://www.youtube.com/watch?v=XzG6Vk8Lp_8
a ja tez dzis po skanie synuś waga 1717kg kawał chłopa z niego waga urodzeniowa w przyblizeniu ma wynosic 4200 ciekawe jak ja go urodzę ogolnie
maluszek zdrowy ale jak na złosc spał i zadne szturchance go nie raziły zmeczony bidulek był heheeh
poniżej focie a filmek wrzuce jak wgram
obiecany filmik tylko jakosc nie najlepsza bo musiałam nagrac go aparatem z kompa i swiatło sie kiczowato odbijało ale cos tam widac heheeh nasmialismy sie jak maluch spiąc ruszał swoimi stopami i milm nosi tytuł Happy Feet;-)))
http://www.youtube.com/watch?v=XzG6Vk8Lp_8
Ostatnia edycja:
buziaczek1
Fanka BB :)
PINKA - ale jaja ale fajny filmik:-)jaka dzidzia super widoczna widzisz jak tam maluszkowi dobrze nawet pan doktor nie zdolal go obudzic tak mu sie fajnie u ciebie kimasuper ze wszystko gra
reklama
Wredniak, Magdzior, Papcia, Cliford, Woja-nat- miło się czyta ze u Was i dzieciaczków wszystko dobrze- tak trzymać &&&;-)
Mistres- najważniejsze ze z dzieciątkiem jest okej a po szyjkę się nie martw- będzie dobrze;-)
Pinka- no no- kawał chłopa Ci rosnie- super a ta buźka jest prze słodka:-)
Mistres- najważniejsze ze z dzieciątkiem jest okej a po szyjkę się nie martw- będzie dobrze;-)
Pinka- no no- kawał chłopa Ci rosnie- super a ta buźka jest prze słodka:-)