reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

ale fajnie ze chociaz u was papciaraku wszystko ok super waga i tylko tak trzymac-najwazniejsze ze jestescie zdrowiutkie:tak:ja tez jeszczze teraz czekam na tel od mojego lekarza rodzinnego co z brzuchem po uderzeniu i tym paskudnym przeziebieniem...:-(

reklama
Ja po wczorajszej wizycie oczywiscie jak zwykle wiadomości trochę dobre, troche złe.
Otóż dobra wiadomość to taka, że torbiel zniknęła całkowicie, wchłonęła się i jej nie ma :-)
zła wiadomość to taka, że muszę iść na badanie krwi na tą glukozę ( bo cukier w moczu za wysoki, czemu się nie dziwię, bo po drodzę do szpitala zjadłam trochę słodkich rzeczy :sorry2:)

A trzecią wiadomość nie wiem gdzie mam zaliczyć, czy do dobrych czy złych, bo pani doktor zważyła naszego dzidziusia i waży już 1800g :szok:

A jeszcze najlepsze jest to, że badanie krwi mam o godzinie 14 i nic nie mogę jeść cały dzień

Ostatnia edycja:
Agnes, jakie duze dziecko!!
A Ty w uk jestes obecnie? usg mialas czy jakos inaczej zwazyli?

A czy Wasze bobasy juz glowkami do dolu sa, czy tylko moje dziecko takie uparte?

Aga-cina tak jestem w uk, usg miałam ze względu na torbiel w macicy a przy okazji zmierzyli i zważyli dzidziusia.
Nie wiem czy mój maluch jest głową w dół, ale chyba tak , bo mnie po wątrobie kopie:-)

aga_cina, mój bez wątpienia ma główkę u góry, bo przez skórę to go całego czuję. A jego nóżki tańczą na moim pęcherzu

reklama
Do góry