reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Cześć dziewczyny:) Jakie duże dziecko:) fajnie:) Robiłaś już badania na tą glukozę? Możesz mieć cukrzycę ciążową i dlatego tak szybko może maluszek rosnąć...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no własnie nie wiem czy tak fajnie :-D troszkę się tym martwię:-(, glukozę mam za tydzień, moja córcia też była duża, bo urodziła się 2 tygodnie przed terminem i ważyła 3700g, podobno drugie dziecko zawsze większe i do tego to chłopak, więc moze dlatego taki duży :confused:

Nie ma się co na zapas przejmować, będzie dobrze:) Mi glukoza wyszla 99 a potem 118 (75-ka).Ponoć to dobry wynik więc mogę nadal się zajadać słodyczami:))))

aga_cina moj jest juz ulozony glowka w dol- a przynajmniej tak byl tydzien temu. Ale mysle,ze nic sie nie zmienilo bo dalej mi cisnie na szyjke

agnes duzy juz ten twoj syneczek :)

Dziewczyny gratuluję dobrych wieści:-)
Barbra wspólczuję infekcji, mnie znowu też dopadła, może nie tak uciążliwie jak Ty swoją opisujesz, ale u mnie poszły globulki nystatyny w ruch, czuję już poprawę po 3 dniach więc pewnie Tobie po lekach też przejdzie:tak:

a wiec w środę miałam wizytę w ginka, badał mnie na fotelu, szyjka cała wiec oki, morfologia też poszła w górę, ale niestety pojawił się nowy problem krew w moczu:-( nie wiem czy mnie na razie gin nie chce straszyć czy co ale w zasadzie tylko się zapytał czy miałam kiedyś kamienie, na pytanie co to oznacza nic konkretnego nie odpowiedział, kazał brać przez tydzień rutinoscorbin 3 razy po 2 tabletki i po tygodniu powtórzyć badania moczu. Więc biorę jak kazał, trochę poczytałam na necie czym te wyniki pachną:-( i trochę się martwie:-( dzidziuśka nie widziałam bo nie robił usg, badał tylko tętno - serduszko waliło aż huczało. 5 stycznia kolejna wizyta i mam już zrobić przed wizytą ktg:tak:
jak któraś z Was miała kiedyś krew w moczu to napiszcie proszę co i jak pliss

Ja na badaniu 4 tygodnie temu miałam krew w moczu i nic mi na to nie dali :no: a wczoraj jak miałam badanie moczu to już nie było żadnej krwi :-)

Byłam u okulisty.
Dostałam atropinkę i znieczulenie i zbadała mi dno oka.
Wynik badania: brak przeciwwskazania do porodu naturalnego.
Tak więc wszystko jest w porządku :)
Tylko to badanie strasznie wymęczyło moje oczy, mało przyjemne.

reklama
Do góry