reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
hej :)
Moja dzidzia w 27t5d miała 1014g :) i jest już główką w dół, naciska mi na szyjkę, a nożkami kopie po boku brzucha ;)
niestety dalej mi brzuch twardnieje i nospa i asmag i leżenie. ech.

agnes - jestem w szoku! jaki duży facet będzie, podobno tyle maja dzieciaki w 31-32tyg. będzie silny, duży facet :)

Już po wizycie. Z małym wszystko w porządku:happy2: Waży 1419g:-) Następna wizyta za 3 tygodnie, potem za kolejne 3 i umawiania się na cesarkę:-) Cesarka w 38 tygodniu tj. między 10-16 lutego.
Tak więc zapowiada się, że będę trzecia, zaraz po Milutku i Malinie:tak:

dzisiaj miałam wizyte u ginki1 wszystko z nami wporzadku wyjaśniła mi że pępek boli bo rozciąga sie mięsień pępkowy następna wizyt 19 stycznia i bedzie usg aaa no i powiedziała że brzuszek ślicznie rośnie :) przecież ja to wiem:)

magdzior a Ty z jakiego powodu masz cesarke?

No i my też dziś po wizycie ;-)

No więc jest to 30/31 tc , skarb nasz waży 1469g, serducho jak dzwon, jajeczka nie odpadły, ułożony jest główką w dół, szyjka ok, no i jest to CAŁY TATUŚ - aż się zastanawiam czy to faktycznie mój syn bo nic ze mnie nie ma :zawstydzona/y: :-(;-):-) ale jestem prze szczęśliwa ,że wszystko jest w porządku!
A no i dostałam też komplement od Pana doktora, bo tak leże na tym łóżku i On do mnie ,ze jak na ten tydzień to mam malusieńki brzuch :szok: na co ja ,że wszyscy mówią na mnie gruba i ,że przez to już czasem patrzeć na siebie nie mogę!!:zawstydzona/y:;-)-stwierdził ,że to zazdrość i ,że jak dla niego to jestem wręcz chuda- uśmiałam się jak cholera:-D
Następna wizyta 19 stycznia - odliczanie czas zacząć!!

Agnes
...wow...1800??? :szok:no nie powiem dzidzia ogromna ale grunt ,że wszystko dobrze!! :tak:tak trzymać;-)

Fifronka
...cieszę się z wiadomości od okulisty!! ;-)

Magdzior...widzę ,że wszystko u Ciebie ruszyło ...no i to szlachetne trzecie miejsce :-) cieszę się,że dobrze wszystko u Ciebie!

Papciarku...gratuluję dobrych wiadomości ;-)no i będziemy razem się cieszyć tego 19 stycznia bo też mam wtedy wizytę :tak::-)

reklama
Do góry