reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Koncia ja to mało zawału nie dostałam jak gin wyleciał z tekstem że szuka worka mosznowego a potem dokończył że znalazł wargi miałam ciśnienie200/300 bo już widziałam te śliczne sukienusie popakowane i schowane w pudła więc to dopiero była ulga ufff

Wkoncu widzialam sie z polozna.....hip hip hura!!!
Standardowo sprawdziala cisnienie ( 100-50 ) , serduszko bije dobrze, wysosc mcicy 29 cm i pobrala krew by sprawdzic zelazo- to na tyle. Widzialam ja po 3 mies a wizyta trwala niej niz 10 minut, nastepna jest 27 stycznia.

Jestem ciekawa ile wazy chos i tak sie nie dowiem bo tu nie ma takich pomiarow ani usg po 20 tyg.....

pabella o jej jaka duża Twoja królewna:tak::-)

myślałam, że duphaston bierze się tylko na początku bo ułatwia zagnieżdzenie się zarodka...vetka jak to jest?

Pabela- super waga :-D:-)- widać ze dzidzia ma się w brzuszku bardzo dobrze:)

Papcia- a Ty to miałaś chyba usg w bonusie ze takie długie- rewelacja. ciesze sie ze u Was wszystko oki:)...i ze na 100% dziewuszka:) hi hi

reklama
Milusia chociaż jedno takie długie bo tak mig i koniec w sumie gdybym była chudzielec to chwila i byłoby po sprawie bo sam gin mówił że przy małej tkance tłuszczowej to pól minuty i wiadmo co i jak a ja mu wkręciłam na wizycie w środe że nie powiedziała mi co jest więc zaproponował usg w szpitalu bo on ma u siebie słaby sprzet ale za to te widoki nawet żołądek i nerki nam pokazał i ten zadarty nosek jaki cudny:shocked2:

Do góry