reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Koncia ja to mało zawału nie dostałam jak gin wyleciał z tekstem że szuka worka mosznowego a potem dokończył że znalazł wargi miałam ciśnienie200/300 bo już widziałam te śliczne sukienusie popakowane i schowane w pudła więc to dopiero była ulga ufff

Wkoncu widzialam sie z polozna.....hip hip hura!!!
Standardowo sprawdziala cisnienie ( 100-50 ) , serduszko bije dobrze, wysosc mcicy 29 cm i pobrala krew by sprawdzic zelazo- to na tyle. Widzialam ja po 3 mies a wizyta trwala niej niz 10 minut, nastepna jest 27 stycznia.

Jestem ciekawa ile wazy chos i tak sie nie dowiem bo tu nie ma takich pomiarow ani usg po 20 tyg.....

pabella o jej jaka duża Twoja królewna:tak::-)

myślałam, że duphaston bierze się tylko na początku bo ułatwia zagnieżdzenie się zarodka...vetka jak to jest?

Pabela- super waga :-D:-)- widać ze dzidzia ma się w brzuszku bardzo dobrze:)

Papcia- a Ty to miałaś chyba usg w bonusie ze takie długie- rewelacja. ciesze sie ze u Was wszystko oki:)...i ze na 100% dziewuszka:) hi hi

reklama
Milusia chociaż jedno takie długie bo tak mig i koniec w sumie gdybym była chudzielec to chwila i byłoby po sprawie bo sam gin mówił że przy małej tkance tłuszczowej to pól minuty i wiadmo co i jak a ja mu wkręciłam na wizycie w środe że nie powiedziała mi co jest więc zaproponował usg w szpitalu bo on ma u siebie słaby sprzet ale za to te widoki nawet żołądek i nerki nam pokazał i ten zadarty nosek jaki cudny:shocked2:

Do góry