reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
hej dziewczyny, ja mialam dziś glukoze ( 50gr ) i ku mojemu zdziwieniu byłam kłuta tylko raz;/ po wypiciu glukozy...czytalam ze inne dziewczyny byly klute 2 czy nawet 3 razy...hmmm...

no właśnie...to dziwne..ale watpie zeby sie polozne pomylily...no przeciez codziennie robia te glukozy, a nie wiem czemu akurat ta u mnie wyszlo...ale robilam w super szpitalu, w stolicy...to nie wiem czy tam sie moga mylic...dalam skierowanie i chyba juz nie bede sie tym martwic;/ we wtorek na wizycie sie dowiem czy wszystko ok.

Ja byłam przed kłuta ale w palec i na pasek a po normalnie w zyłke;)
Futrzak to ten Twoj gin ładnie Cie pocieszył ;) z ta waga;) najwazniejsze ze jest ok,ja tez juz biore zelazo a kontrolna morfologie mam zrobic dopiero na druga wizyte czyli w lutym,widocznie dopiero wtedy moze byc poprawa.
Milusia powodzenia i spokojnej drogi:)
Katjusza za Ciebie tez trzymam kciuki :)

Ja też byłam kłota 2 razy może każde labolatorium ma inny sposób ale też dużo zależy od tego jak miałaś wypisane na skierowaniu bo ja miałam glukoza na czczo i 2h po75gr

reklama
Kasiulka ja tez dwa razy, ale moze one twierdzą ze nie ma sensu 2 razy kłuć bo jak po wypiciu wyjdzie dobry wynik to wiadomo ze jest wszystko ok ;) Takze nie ma co sie martwić ;)

Do góry