Vetka, dobrze robisz. Weterynarz nie ma łatwej pracy. ..
Dzięki:-). Ja jakos nie mam sumienia zostawić ani swoich pacjentów ani...studentów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Vetka, dobrze robisz. Weterynarz nie ma łatwej pracy. ..
pestusia nie martw się. pomiary z usg mają sporą granicę błędu. podobno pod koniec ciąży to nawet pół kilo różnicy może być. ciesz się, że wszystko jest w porządku
Kobietko Ty- zmieniaj szybko te opony bo tu chodzi o Wasze bezpieczeństwo!! Ales mnie teraz wystraszyła- oj Ty Ty- nieładnie!!!Jedz wolna, niech z boku samochody sobie jada szybciej jak chca! Chociaz Ty zapewne masz zimowe opony... Ja na letnich szaleje. Ogolnie dobrze czulam sie za kierownica na tym lodzie, ale 2 razy wczoraj sie zestresowalam.
Powodzenia! trzymamy kciuki z Victorkiem