reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
a moja niunia (bo imienia nie jesteśmy w stanie wybrać dopóki jej nie zobaczymy;-)) waży 600 g, chyba malutka będzie tak jak pierwsza córa - 2700 w 42 tydz:szok:

A my mamy jutro wizytę- o ile rano potwierdzę obecność lekarza:) zawsze rano dzwonie do ośrodka i pytam czy będzie...bo to w życiu rożnie bywa a nie będę przecież jechać na darmo ponad 20km:)

Pestusia-
super wieści a waga to dokładnie jak dziewczyny piszą możliwość błędu na +-:-D

Futrzaczku- ja sobie jutro porównam moje wyniki z wpisana przez Ciebie ściągawka:)

byłam wczoraj u gina...

po za tym kaszlem to wszystko w porządku ...glukoza ok...wyniki ok... powiedział że te czerwone krwinki (bo cały czas mam na takim samym poziomie mimo brania żelaza) też są ok...i że po 30 tyg zaobserwujemy że zaczną rosnąć ... a że do 30tyg organizm może mieć problemy z nadążaniem z produkcją...

no i przez ostatni miesiąc przytyłam prawie 1kg ... zapytał mnie tylko czy się nie odchudzam... a ja mówię że nie... że jem kiedy jestem głodna i że nie wiem co miałabym zrobić żeby utyć więcej... to się śmiał że jem na życzenie:-) i że zobaczymy co będzie za miesiąc...ale żebym się nie przejmowała bo główny wzrost ciała jeszcze przede mną i że jest szansa nawet na +20kg! też mi pocieszenie:-)

Dziewczyny dzisiaj mamy wizytę- trzymajcie kciuki żebym bezpiecznie dojechała- pogoda fatalna- śliskie drogi a przede mną ponad 20km drogi na koniec Polski (dosłownie bo bliżej granicy Słowackiej:). Jedzie ze mna mama ale to bardziej do wsparcia i towarzystwa- bo prawka nie ma:)

Jedz wolna, niech z boku samochody sobie jada szybciej jak chca! Chociaz Ty zapewne masz zimowe opony... Ja na letnich szaleje. Ogolnie dobrze czulam sie za kierownica na tym lodzie, ale 2 razy wczoraj sie zestresowalam.
Powodzenia! trzymamy kciuki z Victorkiem :)

reklama
Jedz wolna, niech z boku samochody sobie jada szybciej jak chca! Chociaz Ty zapewne masz zimowe opony... Ja na letnich szaleje. Ogolnie dobrze czulam sie za kierownica na tym lodzie, ale 2 razy wczoraj sie zestresowalam.
Powodzenia! trzymamy kciuki z Victorkiem :)
Kobietko Ty- zmieniaj szybko te opony bo tu chodzi o Wasze bezpieczeństwo!! Ales mnie teraz wystraszyła- oj Ty Ty- nieładnie!!!

Do góry