reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Mnie też jutro glukoza czeka - drugie starcie. Ciekawe, kto zwycięży tym razem ;-) Ale jestem bardzo bojowo nastawiona i obiecałam sobie, że się jej nie dam!!! Twardym trzeba być! Cytryna już w torebce ;-)

Mnie za to czeka w przyszłym tygodniu:/ Napiszcie mi, bo zapomniałam jak to było 4 lata temu, do tej glukozy trzeba być na czczo?

a ja glukozę mam w poniedziałek... też słyszałam że nie trzeba być na czczo...tylk oże ja robię jeszcze morfologię krwi...więc muszę być na czczo...

...a wczoraj zaszałałam i poszłam na usg 4d... no i chłopczyk jest jak nic:-) hehe:-) choć cały czas trzymał rękę na siusiaku... chyba się nim bawił? :-) ... no i potwierdziło się że wszystko jest dobrze. a dzidzia waży już z 800g:-)

.

...a wczoraj zaszałałam i poszłam na usg 4d... no i chłopczyk jest jak nic:-) hehe:-) choć cały czas trzymał rękę na siusiaku... chyba się nim bawił? :-) ... no i potwierdziło się że wszystko jest dobrze. a dzidzia waży już z 800g:-)[/QUOTE]

Futrzaczku onanizm wzmacnia organizm :D hihihi:) fajnie ze twoj malutek juz taki duzy :) ja nie wiem ile moja mała waży :( nastepne usg dopiero w 30 ktoryms tygodniu :(((:)-(

reklama
a ja glukozę mam w poniedziałek... też słyszałam że nie trzeba być na czczo...tylk oże ja robię jeszcze morfologię krwi...więc muszę być na czczo...

...a wczoraj zaszałałam i poszłam na usg 4d... no i chłopczyk jest jak nic:-) hehe:-) choć cały czas trzymał rękę na siusiaku... chyba się nim bawił? :-) ... no i potwierdziło się że wszystko jest dobrze. a dzidzia waży już z 800g:-)
to super wieści:) faktycznie to kawał chłopa:) hi hi a 4d musiało robić wrażenie:)

mi kazano byc na czczo bo najpierw robiono mi zwykle badanie krwi na poziom cukru żeby sprawdzić czy mogę pic wogole ta glukozę:) poza tym wtedy podobno wynik jest lepszy a i fakt ze zazwyczaj robi sie jeszcze inne badania np. morfo:)

Do góry