Vetka fajnie ze morfologia lepsza moze faktycznie dali Ci wode zamiast glukozy
Na 101% to było 75g glukozy - mam mega przyswajanie i metabolizm albo insulinomę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Vetka fajnie ze morfologia lepsza moze faktycznie dali Ci wode zamiast glukozy
Tak trzeba być na czczoMnie za to czeka w przyszłym tygodniu:/ Napiszcie mi, bo zapomniałam jak to było 4 lata temu, do tej glukozy trzeba być na czczo?
to super wieści faktycznie to kawał chłopa hi hi a 4d musiało robić wrażeniea ja glukozę mam w poniedziałek... też słyszałam że nie trzeba być na czczo...tylk oże ja robię jeszcze morfologię krwi...więc muszę być na czczo...
...a wczoraj zaszałałam i poszłam na usg 4d... no i chłopczyk jest jak nic:-) hehe:-) choć cały czas trzymał rękę na siusiaku... chyba się nim bawił? :-) ... no i potwierdziło się że wszystko jest dobrze. a dzidzia waży już z 800g:-)