reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Furzak ja czekałam dzień:)

Woj- nat na morfologie trzeba być naczczo a na glukozę można coś zjeść. Coś lekkiego oczywiście a nie tabliczkę czekolady ;)

reklama
Ja Wam powiem ze nawet przed morfologia miałam zawsze zjedzona chociaz jedna kanapke z masłem i wypita gorzka herbate,poprostu inaczej bym nie wyszła z domu bo bym padła po drodze;) i mimo to zawsze były dobre wyniki,teraz jak wiem ze M mnie zawiezie i odbierze to moge pozwolic sobie na bycie całkowicie na czczo ale w autku zawsze mam juz sniadanko przygotowane;)

Gratuluje wszystkim dobrych wyników:-D:tak:

no wlasnie większość przychodni w polsce jak sie idzie na badanie krwi to na głodniaka chcą wiec jak ja tu przyjechałam ( do uk) i zaszłam w ciaze:-p to tez na badanie krwi i moczu na głodnego poszłam to mnie polozna tak opierdzieliła ze hoho mówi ze mam byc zawsze najedzona i napita!!!!!!!!!!:-D:tak: bo tak to wiadomo ze wynik nie ciekawy bedzie:laugh2::-p

Dziewczy gratuluję dobrych wyników

Do mnie własnie dzwoniła położna - wyniki testu z glukoza za wysokie:-(, i musze robic pełne testy - 14 grudnia mam się zameldować na 3 godzinne badanie:wściekła/y:, oby to był tylko jednorazowy wyskok cukru, a nie cukrzyca.

Hej kobietki
No ja dziś po wizycie malutka waży 759g ;> wszystko jest okej, teraz czeka mnie ten test glukozowy ehh pozdrawiam :)

Futrzak gratuluję! kawał chłopa z niego:)
mistres twoja córcia też goni faceta, super że wszystko dobrze
barbara, wredniak gratuluję samych dobrych wieści!

reklama
Gratuluje wszystkim dobrych wieści
to jak to w końcu z ta glukozą jest moge zjeść czy nie bo ja mam na skierowaniu na czczo i 2 h po miałam jechać w poniedziałek zrobić ale niestety em obleciał pól miasta i była tylko 50i100 a ja mam wypić 75 wrrrr kwas foliowy kupił ostatni normalnie jak na jakimś mega zadupiu gdzie dostawy raz w tyg a tu podobno metropolia i podstawowych rzeczy nie ma dobrze że chociaż pojemniki do moczu mieli

Do góry