reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Also najwazniejsze ze z dzidzia wszystko dobrze.Cała reszta jeszcze moze sie zmienic wiec nie martw sie na zapas;) Powiedz mi a gdzie chcesz rodzic?

reklama
Kochane- wiadomosc do dziewczyn które miały anginę albo zapalenie gardła: jakie leki dostawałyście- plis napiszcie- boli mnie gardło umówiłam się już do lekarza rodzinnego na 15 ale z tego co mi powiedziano w rejestracji to jest taka dr co kiedyś u niej byłam i nic mi nie przepisała. :szok::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

kochana, ja przy każdym zapaleniu w ciąży z Piotrusiem miałam antybiotyk. choroby nie wolne nie leczyć, nawet jak się jest w ciąży

also ważne, że dzidzia zdrowa i ładnie rośnie, a resztą się nie martw. wszystko wyjdzie wpraniu. jeszcze mamy dużo czasu:D

Ostatnia edycja:
milutek ja wlasnie w tej chwili jestem na antybiotyku (clonamox)
poza tym mozesz brac paracetamol :tak:
idz do apteki i tam napewno ci powiedza ,ktore tabletki do ssania na gardlo mozesz brac, lub doradza jaki syrop kupic :tak:

Milutek ja dzieki bogu jeszcze nie byłam chora w ciazy ale mysle ze jesli u Ciebie to angina to musi byc antybiotyk,ewentualnie moze cos homeopatycznego...

ja jak sie przeziebilam to leczylam sie paracetamolem kropelkami do nosa Vicks bo sa na kamforze rutinoscorbin i vitam c i calcium rozpuszczalam wszystko to mi wolnobylo brac i po 2 dniach cala grypa poszla siobie daleko- a teraz to jestem juz zaszczepiona od zeszlego tyg wiec jest git:)

Ja tak tylko kilka słów o piątkowej wizycie ..kilka, bo oprócz tego ,że wszystko jest w jak najlepszym porządku ,że serducho małego bije jak dzwon i ,że wygląda On coraz piękniej to nic więcej się nie dowiedziałam. :-) Lekarz powiedział ,że jest to 27 tc. Następna wizyta 22 grudnia i jestem szczęśliwa dziewczyny!!;-);-);-);-);-)

reklama
Do góry