reklama
Kochane- wiadomosc do dziewczyn które miały anginę albo zapalenie gardła: jakie leki dostawałyście- plis napiszcie- boli mnie gardło umówiłam się już do lekarza rodzinnego na 15 ale z tego co mi powiedziano w rejestracji to jest taka dr co kiedyś u niej byłam i nic mi nie przepisała. :-------(
kochana, ja przy każdym zapaleniu w ciąży z Piotrusiem miałam antybiotyk. choroby nie wolne nie leczyć, nawet jak się jest w ciąży
also ważne, że dzidzia zdrowa i ładnie rośnie, a resztą się nie martw. wszystko wyjdzie wpraniu. jeszcze mamy dużo czasu
also ważne, że dzidzia zdrowa i ładnie rośnie, a resztą się nie martw. wszystko wyjdzie wpraniu. jeszcze mamy dużo czasu
Ostatnia edycja:
buziaczek1
Fanka BB :)
ja jak sie przeziebilam to leczylam sie paracetamolem kropelkami do nosa Vicks bo sa na kamforze rutinoscorbin i vitam c i calcium rozpuszczalam wszystko to mi wolnobylo brac i po 2 dniach cala grypa poszla siobie daleko- a teraz to jestem juz zaszczepiona od zeszlego tyg wiec jest git
cliford
Ja tak tylko kilka słów o piątkowej wizycie ..kilka, bo oprócz tego ,że wszystko jest w jak najlepszym porządku ,że serducho małego bije jak dzwon i ,że wygląda On coraz piękniej to nic więcej się nie dowiedziałam. :-) Lekarz powiedział ,że jest to 27 tc. Następna wizyta 22 grudnia i jestem szczęśliwa dziewczyny!!;-);-);-);-);-)
reklama
buziaczek1
super strasznie sie ciesze clitordziku to wiesci na ktore kazda z nas czeka