reklama
Milutek miło mi :-) Do usług - również w sprawie grzyba ;-) Bo ten mnie prześladuje nie tylko w ciąży
A tak przy okazji czy któraś z Was czuje czasem ból w pępku? Jakby coś ciągnęło... Co to może być? Myślę że to nic poważnego, ale czasem to uciążliwe po prostu :/
A tak przy okazji czy któraś z Was czuje czasem ból w pępku? Jakby coś ciągnęło... Co to może być? Myślę że to nic poważnego, ale czasem to uciążliwe po prostu :/
Barbra- infekcje ta co miałam wtedy wyleczyłam po zakończeniu wszystkich tabletek i od tego czasu mam spokój i ciesze się ze to pierwsza taka infekcja w moim życiu i po cichu mam nadzieje ze ostatnia
A ciągnięcie w pępku to nic innego jak dzidzia
A ciągnięcie w pępku to nic innego jak dzidzia
Asco
Fanka BB :)
Clifordzik - moje gratulacje!
Milutku - Ty to musisz uważać podwójnie, więc oszczędzaj się i kuruj się, abys szybko wyzdrowiała.
Barbara - infekcje to paskudna sprwa i bardzo dukuczliwa, ale na pewno zwalczysz ta ch....rę
Milutku - Ty to musisz uważać podwójnie, więc oszczędzaj się i kuruj się, abys szybko wyzdrowiała.
Barbara - infekcje to paskudna sprwa i bardzo dukuczliwa, ale na pewno zwalczysz ta ch....rę
Uff, ja juz po glukozie. W sumie sama slodycz nie była az taka straszna dla mnie, ale rozpuścili mi to w takiej ilości wody, że ledwo dałam radę wypić:-) Na szczęście wyniki dobre - na czczo 81, po godzinie 86. Dalej moge zajadać się slodkim!
reklama
pestusia
Fanka BB :)
pabella - ja dziś też nawiedziłam wrocławską przychodnie i powiem Ci, że generalnie chyba dziś był dzień badania glukozy u ciężarnych bo razem ze mną to badanie robiło 5 dziewczyn nawet się zastanawiałam czy któraś z nich to przypadkiem nie Ty, bo wyczytałam że też dziś idziesz