reklama
Dziękuję Wam laseczki! Strasznie mnie rozczuliło dzisiejsze USG, że już taki "ukształtowany" człowiek we mnie mieszka. A ten uśmiech... bajka! Jakoś od razu zaczyna się myśleć, że chyba nienajgorzej dzieciaczkowi w brzuszku mamy :-)
buziaczek1
Fanka BB :)
Bosa- śliczna laleczka- gratulacje:-)
Buziaczek- wspominałaś ze masz dostać przeciwciała...ja tez takie dostałam- z tym ze przy poronieniu 5 lat temu wiec teraz nic nie dostane natomiast parę razy robię badanie Commbsa na przeciwciała;-)
ja juz wykompkana brzuszek nasmarowany dzidzius sie wierci wiec wyglada na to ze wszystko pod kontrola- teraz - SPOCZNIJ zolnierko milutku co to za badania? ja nio mam miec przeciwciala bo mam rh- - zastrzyk w pupe mam dostac 17 grudnia pierwszy i potem jeszcze jaies 2 razy jeden w pozniejszym stadium ciazy a 2 w czasie do 72 godz od porodu. a ti tez rh-?
buziaczek1
Buziaczek- nie do angielskiej kliniki agacina pomogła mi takowa znalesc w moim miescie co prawda wizyta przeszło 100Ł ale co tam ....
nio to w polskich dzis na necie patrzylam i tez ta sama cena a angielskiej znalezc nie moge jak mam byc szczera za cholere a do londynu to nie specjalnie mi sie chce taszczyc do polskiej kliniki bo tylko tam widzialam usg 3d reklamy.. ale jak nie bedzie wyjscia to coz lepszy rydz niz nic...
Tak ja tez Rh- 0 w dodatku. To dobrze ze lekarze u Ciebie o tym pamietaja i jest to pod kontrolaja juz wykompkana brzuszek nasmarowany dzidzius sie wierci wiec wyglada na to ze wszystko pod kontrola- teraz - SPOCZNIJ zolnierko milutku co to za badania? ja nio mam miec przeciwciala bo mam rh- - zastrzyk w pupe mam dostac 17 grudnia pierwszy i potem jeszcze jaies 2 razy jeden w pozniejszym stadium ciazy a 2 w czasie do 72 godz od porodu. a ti tez rh-?
buziaczek1
to nie do konca dzieki lekarzom bede miala te przeciwciala...u nas to bylo tak ze sama zapytalam polozna jaka mam grupe krwi bo nikt mi tego niigdy nigdzie nie wpisal ani mama nie wiedziala...a ona na to ups mamy a- i wtedy ja zapytalam co to jest ten konflikt serologiczny bo moja przyjaciolka taka grupe krwi miala i poronila przez to podobno...w wtedy mi dopiero powiedziano ze te przeciwciala dostane i bedzie git! a tak apropo...to ta przyjaciolka wlasnie jest na porodowce chiba bo miala termin na 24go a mieszka troche daleko i nie chce dzwonic zeby im nie zawracac gitary...bo pierwsze poronila drugie miala przez cc 3 tyg po terminie a teraz to nie wiem! kurcze myslicie ze wypada drynknac? w zeszly pon dzwonilam to miala juz przepowiadajace...
Buziaczek- to będzie miłe jak się do niej odezwiesz- choć ja to bym może ostrożnie napisała najpierw smska czy można do niej dzwonić- jeśli tak to niech ci odpuści np.sygnał albo da znać kiedy będzie mieć chwilkę czasu. Ja bym chciała żeby ktoś o mnie pamiętał ale i żeby dzwonił wtedy kiedy mam możliwość pogadać i jest na to odpowiednia pora
buziaczek1
nio dobry pomysl teraz to juz nie ale jutro sie jej zasesemesuje bu juz mnie ciekawosc zzera czy mikolaj sie juz urodzila ty pisalas ze juz ci tych przeciwcial nie beda dawac - a to czemu bo mi mowili ze to przy kazdej nastepnej ciazy daja...hmmm?
reklama
buziaczek1
bardzo mi przykro... dobrze ze juz teraz jest wszystko wporzadku z twoimi kobietkami i z toba! a widzisz tu w uk to mi polozna powieziala ze teraz dostane 3 zastryki i potem przed kazda ciaza juz tak bedzie zeby dmuchac na zimne..wiec chociaz tyle dla nas robia..