reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Na ta glukozę, byłam nastawiona jako kot do jeża, bo ja przed ciążą nie jadłam prawie w ogóle słodkiego, a tu takie ochydztwo do wypicia, ale naprawde smakową gluzkozą mnie powalili.

Tak się zastanawiam, może w naszych aptekach też można cos takiego kupic, nie tylko tą w proszku? Jak nie, to faktycznie może biznes na tym trzeba robic?:-)

A my już po USG - krótkim i rzeczowym, ale jakim pięknym!!! Gwiazdka to na 100% baba, kawał kobiety już! Waży 800 gram, ma 29 cm wzrostu! Jak zwykle w czasie USG spała i nie bardzo nawet chciała pokazać pysia. Po dłuższym szukaniu i kombinowaniu zaprezentowała twarzyczkę na dosłownie kilka sekund, ale za to... z pełnym, rozmarzonym uśmiechem!!! I jest podobna do mnie!!! Nawet lekarz tak mówi. I ma moją brodę :confused:. Tego akurat mogłam dziecku oszczędzić :-D
Piękna jest!!! Chociaż nie wiem, czy powinnam to mówić po ty, jak powiedziałam, że podobna do mnie :laugh2:

30lexvl.png
2n0sfhj.png

Bosa- śliczna laleczka- gratulacje:):-)

Buziaczek-
wspominałaś ze masz dostać przeciwciała...ja tez takie dostałam- z tym ze przy poronieniu 5 lat temu:) wiec teraz nic nie dostane natomiast parę razy robię badanie Commbsa na przeciwciała:);-)

reklama
Buziaczek- nie do angielskiej kliniki agacina pomogła mi takowa znalesc w moim miescie:tak::tak: co prawda wizyta przeszło 100Ł ale co tam ....

Do góry