reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

ha słuchajcie dziewczynki CHŁOPAK:) ale nie to najważniejsze wszystko jest ok nie wiem co ci lekarze widzieli na USG ze im sie cos niepodobało bo dzisiaj byłam prywatnie i maluszek zdrowy jak rybka:) Tylko niepootrzebnie się denerwowalam:)
Cieszę się ze z waszymi maluszkami tez wszystko dobrze:)

reklama
ha słuchajcie dziewczynki CHŁOPAK:) ale nie to najważniejsze wszystko jest ok nie wiem co ci lekarze widzieli na USG ze im sie cos niepodobało bo dzisiaj byłam prywatnie i maluszek zdrowy jak rybka:) Tylko niepootrzebnie się denerwowalam:)
Cieszę się ze z waszymi maluszkami tez wszystko dobrze:)
Mega gratulacje..ciesze się ze wszystko u Was ok:):) przynajmniej jesteś spokojniejsza a my mamy kolejnego mężczyznę w naszych szeregach:))

Dziewczyny,
gratulacje dobrych wieści po wizytach, super, że Maluszki dobrze rosną.

Ja tez wczoraj zaliczyłam wizytę, USG, rozmowa z połozna i lekarzem i badania krwi.

Synek ma się bardzo dobrze, waży juz 943 gr, pozostałe wymiary i pomiary wskazuja, ze jest o tydzień większy niż niz wiek ciąży, ale tutaj raz ustalonej daty porodu się nie zmienia.
Kopał w głowice, aż było miło patrzeć na ekran, pani radilog mu wybaczyła wszystkie ekscesy, bo data porodu wypada tak jak jej urodziny, więc jak to powiedziała -emocjonalnie i duchowo czuje się z nim związana:)
Łozysko dalej leniwe i nie bardzo chce powędrować do góry, ale ponoć jest jeszcze trochę na czasu, więc zobaczymy na następnej wizycie, co i jak.

Krzywa cukrowa i mnie nie omineła, a myslałam, ze tu nie robią, ale co Wam powiem, to Wam powiem, że uwielbiam ten kanadyjski system zdowia - nic nie musisz kupować, glukoza w buteleczkach, prosto z lodówki o smaku pomarańczowym - smakowała jak oranżada, także upiekło mi się męczenie jak niektórym z Was.
Także jestem przeszczęsliwa, że wszystko OK :-)

ps

i jestem 12 kg na +, nie wiem jak ja to zrobiłam! :tak:

Asco- to moze jakis biznes tu w polsce rozkrecimy co??? Moza taka glukoze edziemy tu sprowadzaly :) Suepr ze wszystko ok i maluch taki duzy!
-
Agii- oby wiecej takich pozytywnych 'niusow', czesto sie zadreczamy a tu okazuje sie ze ok

Ostatnia edycja:
Milu - tak sobie pomyślałam właśnie... te Twoje dziewczynki będą miały niezły wybór wśród marcowych chłopaków nie?:)

Agii - gratulacje:) i masz racje - najważniejsze, że wszystko dobrze:)

Malina - mnie bardzo pomógł pas ciążowy, mam wypuklinę i 2x miałam taka rwę że wyłam z bólu nawet leżąc i po środkach p/bólowych (nie paracetamolu, tylko znacznie silniejszych), odkąd chodzę w pasie nie mam prawie objawów, mimo że normalnie paracuję i dyżuruję po 13h

Buziaczek...gratuluję dobrych wieści i trzymaj tak dalej!!;-)

Asco...super wieści , no i maluszek widzę rośnie ślicznie - to już prawie 1kg:-)...aż się zastanawiam ile mój będzie miał w piątek bo też wygląda na tydzień starszego ;-)

Agii...gratuluję Synka i dobrych informacji!!;-)

PS: A ja dziś robiłam wyniki ...morfologia trochę poniżej normy ale minimalnie więc myślę ,że obejdzie się bez żelaza...mocz i glukoza bardzo ładne wyniki tak więc nie jest źle :-) zaś krzywa do przeżycia z cytrynką...trochę muliło ale dziewczyna ZUCH ze mnie;-)

gratulacje zdrowego faceta! super ze wszystko jest dobrze z waszymi wynikami! my 17 mamy kolejna wizyte na ktorej beda nam pobierac krew i mocz tez bedziemy badac, a i najwazniejsze w tym tez tyg 28mym beda mi dawac pierwsze anti-d tzn te przeciw ciala bo mam grupe arh- :-( - choc podobno pte przeciwciala maja zapobiec wszelkim komplikacjom zwiazynym z konfliktem krwi

reklama
Clifordzik- to wcinaj teraz jak najwiecej warzy zawierajacych żelazo zeby wyniki nie poleciały;-))

ja mam za 2 tygodnie badanie krwi mam nadzieje ze udalo mi sie wyjsc z anemii

Do góry