reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Dziewczyny,
gratulacje dobrych wieści po wizytach, super, że Maluszki dobrze rosną.

Ja tez wczoraj zaliczyłam wizytę, USG, rozmowa z połozna i lekarzem i badania krwi.

Synek ma się bardzo dobrze, waży juz 943 gr, pozostałe wymiary i pomiary wskazuja, ze jest o tydzień większy niż niz wiek ciąży, ale tutaj raz ustalonej daty porodu się nie zmienia.
Kopał w głowice, aż było miło patrzeć na ekran, pani radilog mu wybaczyła wszystkie ekscesy, bo data porodu wypada tak jak jej urodziny, więc jak to powiedziała -emocjonalnie i duchowo czuje się z nim związana:)
Łozysko dalej leniwe i nie bardzo chce powędrować do góry, ale ponoć jest jeszcze trochę na czasu, więc zobaczymy na następnej wizycie, co i jak.

Krzywa cukrowa i mnie nie omineła, a myslałam, ze tu nie robią, ale co Wam powiem, to Wam powiem, że uwielbiam ten kanadyjski system zdowia - nic nie musisz kupować, glukoza w buteleczkach, prosto z lodówki o smaku pomarańczowym - smakowała jak oranżada, także upiekło mi się męczenie jak niektórym z Was.
Także jestem przeszczęsliwa, że wszystko OK :-)

ps

i jestem 12 kg na +, nie wiem jak ja to zrobiłam! :tak:

Asco - gratulacje, kawał chłopaka już z tego Twojego synka:> kilogramami się nie martw, łączę się z Tobą w bólach, myślę, że też mam około tylu na plusie;) A oranżadki pozazdrościć ;)

Dziewczyny,
dzięki za miłe słowa, czuję się tu trochę osamotniowa w tej Kanadzie, zwłaszcza, ze jestesmy tu od 01 lipca, a podzielić się radością z wami - bezcenne:)

Asco - kochana no to gartuluje ehhehe jaksie nudzis to wpadaj na wyspy:-D:-D
Milutek- ciesze sie ze dziewczynki takl szybko i przede wszytskim zdrowo rosną pociesz sie ze juz niedługo i bedziesz po:tak:

reklama
Asco- super wieści:):) i dzidzia wazy tyle co jedna moja, wiec super waga i az milo sie coś takiego czyta....a z tą glukozą to mnie powaliłaś- smakowe...normalnie luksus:)

Do góry