reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Dziewczyny,
gratulacje dobrych wieści po wizytach, super, że Maluszki dobrze rosną.

Ja tez wczoraj zaliczyłam wizytę, USG, rozmowa z połozna i lekarzem i badania krwi.

Synek ma się bardzo dobrze, waży juz 943 gr, pozostałe wymiary i pomiary wskazuja, ze jest o tydzień większy niż niz wiek ciąży, ale tutaj raz ustalonej daty porodu się nie zmienia.
Kopał w głowice, aż było miło patrzeć na ekran, pani radilog mu wybaczyła wszystkie ekscesy, bo data porodu wypada tak jak jej urodziny, więc jak to powiedziała -emocjonalnie i duchowo czuje się z nim związana:)
Łozysko dalej leniwe i nie bardzo chce powędrować do góry, ale ponoć jest jeszcze trochę na czasu, więc zobaczymy na następnej wizycie, co i jak.

Krzywa cukrowa i mnie nie omineła, a myslałam, ze tu nie robią, ale co Wam powiem, to Wam powiem, że uwielbiam ten kanadyjski system zdowia - nic nie musisz kupować, glukoza w buteleczkach, prosto z lodówki o smaku pomarańczowym - smakowała jak oranżada, także upiekło mi się męczenie jak niektórym z Was.
Także jestem przeszczęsliwa, że wszystko OK :-)

ps

i jestem 12 kg na +, nie wiem jak ja to zrobiłam! :tak:

Asco - gratulacje, kawał chłopaka już z tego Twojego synka:> kilogramami się nie martw, łączę się z Tobą w bólach, myślę, że też mam około tylu na plusie;) A oranżadki pozazdrościć ;)

Dziewczyny,
dzięki za miłe słowa, czuję się tu trochę osamotniowa w tej Kanadzie, zwłaszcza, ze jestesmy tu od 01 lipca, a podzielić się radością z wami - bezcenne:)

Asco - kochana no to gartuluje ehhehe jaksie nudzis to wpadaj na wyspy:-D:-D
Milutek- ciesze sie ze dziewczynki takl szybko i przede wszytskim zdrowo rosną pociesz sie ze juz niedługo i bedziesz po:tak:

reklama
Asco- super wieści:):) i dzidzia wazy tyle co jedna moja, wiec super waga i az milo sie coś takiego czyta....a z tą glukozą to mnie powaliłaś- smakowe...normalnie luksus:)

Do góry