reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

cesc moze ja sie pochwale dzisiejszymi wynikami od poloznej...mamy wszystko w normi brzuio ladnie rosnie i przede wszystkim niepkojacy bol w prawej czesci macicy na dole nie zniknie bo to znaki jej rozszerzania a nie zadna infekcja wiec teraz to podobno dopiero poczatek:)maluszek nie chcial zbadac tetna serduszka bo tak pani poloznej podskakiwal pod tym urzadzeniem ze az sie smiala bo nie mogla go zlapac w jednym miejscu:) nastepne spotkanie 17 grudnia i oby tylko tak dalej!

reklama
No najlepiej Milusia, a pierdzieć Ci pozwolili łaskawcy?? ;)))) Cieszę się strasznie, że dziołchy już takie duże :D Trzymaj je tam, trzymaj :D

Buziaczek super wieści i rozszerzaj się dalej ;))))

No u nas racja - tak się rozkraczył, że już nie ma wątpliwości i na pewno nic się już nie wchłonie hahahahaha

Ja dzisiaj zaliczyłam wizytę u ginka, dalej leczymy anemie, ale tak źle nie jest. Coś mi tam poprzypisywał z witaminek. luteina została odstawiona jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii;) mam nadzieję, że już nic się nie będzie działo.
DOstałam to skierowanie na krzywą cukrową 75 bleeeee, a myślałam że mnie to ominie:)
aa i przytyło mi się już 7kg. jestem wielorybem!;)

Cieszę się dziewczyny, że wszystko u Was w porządku :)
Same pozytywne wieści :)
Ja mam wizyte w czwartek, i też jak zawsze przed wizytą trochę się stresuje, ale wierzę, że będzie dobrze.. będę mieć wyniki z moczu, morfologie i z tej krzywej cukrowej, mam nadzieje, że mocz jest ok, morfologia się poprawiła i chociaż trochę ta anemia się zmniejszyła i nie mam cukrzycy :) oby tylko mała zdrowo rosła!

Papciarkowa - bez obaw, nie jest zła ta glukoza, mi nawet smakowała

Scarlet - wieloryb - nic złego na pewno nie będzie się działo, same dobre rzeczy :)

Apropos wagi, to mam wrażenie, że do tego 25ego tygodnia przybrałam tak szybko, że nie wiem kiedy mi do tej dychy podskoczyło :p a teraz od dwóch tygodni cisza.. Ciągle te 9-10 kilo i nie rośnie.. A jem jak zwykle, może nawet więcej ;) Ruchu też więcej nie mam, bo mi rwa dokucza jak za dużo połażę.. Może więc to prawda, że w II trymestrze najięcej się przybiera, a potem znów wolniej :)

nie wiem jak jest z tym przybieraniem ale mam wrażenie ,że ,,rosnę" z dnia na dzień, juz mam wrażenie ,że jestem MEGA gruba i nie mam na nic siły a co będzie dalej. Mąż mowi,że na taczkach mnie będzie woził ;-)

Hehe kasienka77 mój Marcin na moje stwierdzenie że będę niedługo gruba jak świnka i że będę się toczyć zamiast chodzić odpowiedział żebym się nie martwiła, po prostu wtedy weźmie kija i będzie mnie popychał przed sobą ;)

reklama
no widzicie jakich mamy wspaniałych emków:) tylko pozazdrościć. mój tez tymi swoimi maślanymi oczami na mnie patrzy jak na jakieś 7 cudo. achhhh niech dalej ma te swoje klapki na oczach, bo wcale mi to nie przeszkadza:D

Do góry