reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Malinka...no dowód pierwsza klasa i jak nic to już się nie wchłonie:-) cudny Synuś!!

Barbra...gratuluję dobrych wieści i Maji ;-)

Futrzaczku...no to bardzo się cieszę i kamień z serca ,że wszystko jednak w porządku!! :tak::tak:;-)

Agnes...mam nadzieję ,że szybko uporasz się z tą krwią w moczu i wszystko będzie już tylko dobrze!! :-)

Fifronka
...wyniki będę robiła dopiero jutro bo mi nie chcieli przepisać recepty i już było za późno..:baffled: ale zaraz "po" dam znać co i jak!!! Dziękuję za pamięć!!;-)
A co do Twoich wyników to myślę,że będzie dobrze...co prawda zaczęłam się obawiać bo też ostatnio jem mandarynki i pije soki ale własnej robótki...zobaczymy..:zawstydzona/y:

Dmuchawiec
...też tak mam:baffled:;-)

PAtik...miło słyszeć ,że wszystko z maleństwem dobrze i oby tak dalej!!;-)

Milutek
...ściskam mocno z radości i dbaj o Was!!;-):tak:

no i ja tez po wszystko wporzadu wizyta bez usg przybraliśmy0,8kg z ciuchach:)
a żeby nie było tak pięknie to dostałam skierowanie na glukoze75 jak ja to przeżyje?

No to dzisiaj sobie podaruje w prezencie na pożegnanie kawałeczek pomelo i od jutra dieta bezowocowa. Soki już przekazałam K., niech weźmie do pracy, żeby mnie nie korciło. Teraz do picia tylko woda i herbata. w końcu to tylko 4 miesiące, dam radę. Dla Eli wszystko :)

Papcia ale mnie przestraszyłaś! Napisałaś na głownym że masz doła i myślałam że cos nie tak na badaniach. Dobrze że wszystko ok;) A glukoza jak dla mnie to nic strasznego:) Troche później muli ale ogólnie nie jest to jakaś miksturka nie do wypicia:)

reklama
Do góry