reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Malinka...no dowód pierwsza klasa i jak nic to już się nie wchłonie:-) cudny Synuś!!

Barbra...gratuluję dobrych wieści i Maji ;-)

Futrzaczku...no to bardzo się cieszę i kamień z serca ,że wszystko jednak w porządku!! :tak::tak:;-)

Agnes...mam nadzieję ,że szybko uporasz się z tą krwią w moczu i wszystko będzie już tylko dobrze!! :-)

Fifronka
...wyniki będę robiła dopiero jutro bo mi nie chcieli przepisać recepty i już było za późno..:baffled: ale zaraz "po" dam znać co i jak!!! Dziękuję za pamięć!!;-)
A co do Twoich wyników to myślę,że będzie dobrze...co prawda zaczęłam się obawiać bo też ostatnio jem mandarynki i pije soki ale własnej robótki...zobaczymy..:zawstydzona/y:

Dmuchawiec
...też tak mam:baffled:;-)

PAtik...miło słyszeć ,że wszystko z maleństwem dobrze i oby tak dalej!!;-)

Milutek
...ściskam mocno z radości i dbaj o Was!!;-):tak:

no i ja tez po wszystko wporzadu wizyta bez usg przybraliśmy0,8kg z ciuchach:)
a żeby nie było tak pięknie to dostałam skierowanie na glukoze75 jak ja to przeżyje?

No to dzisiaj sobie podaruje w prezencie na pożegnanie kawałeczek pomelo i od jutra dieta bezowocowa. Soki już przekazałam K., niech weźmie do pracy, żeby mnie nie korciło. Teraz do picia tylko woda i herbata. w końcu to tylko 4 miesiące, dam radę. Dla Eli wszystko :)

Papcia ale mnie przestraszyłaś! Napisałaś na głownym że masz doła i myślałam że cos nie tak na badaniach. Dobrze że wszystko ok;) A glukoza jak dla mnie to nic strasznego:) Troche później muli ale ogólnie nie jest to jakaś miksturka nie do wypicia:)

reklama
Do góry