reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
To teraz Milcia marsz na fotel i żebym Cię nad żelazkiem nie przyłapała bo będzie ostro...ooooj będzie!!
Spokojnie- leże na kanapie jak kocur w ulubionym miejscuhahahaha a prasowanie mam przygotowane- pewnie mnie już podglądałaś Ty Ty Ty- nie ładnieTo teraz Milcia marsz na fotel i żebym Cię nad żelazkiem nie przyłapała bo będzie ostro...ooooj będzie!!
cliford
Fanka BB :)
Malinka...no dowód pierwsza klasa i jak nic to już się nie wchłonie:-) cudny Synuś!!
Barbra...gratuluję dobrych wieści i Maji ;-)
Futrzaczku...no to bardzo się cieszę i kamień z serca ,że wszystko jednak w porządku!! ;-)
Agnes...mam nadzieję ,że szybko uporasz się z tą krwią w moczu i wszystko będzie już tylko dobrze!! :-)
Fifronka...wyniki będę robiła dopiero jutro bo mi nie chcieli przepisać recepty i już było za późno.. ale zaraz "po" dam znać co i jak!!! Dziękuję za pamięć!!;-)
A co do Twoich wyników to myślę,że będzie dobrze...co prawda zaczęłam się obawiać bo też ostatnio jem mandarynki i pije soki ale własnej robótki...zobaczymy..
Dmuchawiec...też tak mam;-)
PAtik...miło słyszeć ,że wszystko z maleństwem dobrze i oby tak dalej!!;-)
Milutek...ściskam mocno z radości i dbaj o Was!!;-)
Barbra...gratuluję dobrych wieści i Maji ;-)
Futrzaczku...no to bardzo się cieszę i kamień z serca ,że wszystko jednak w porządku!! ;-)
Agnes...mam nadzieję ,że szybko uporasz się z tą krwią w moczu i wszystko będzie już tylko dobrze!! :-)
Fifronka...wyniki będę robiła dopiero jutro bo mi nie chcieli przepisać recepty i już było za późno.. ale zaraz "po" dam znać co i jak!!! Dziękuję za pamięć!!;-)
A co do Twoich wyników to myślę,że będzie dobrze...co prawda zaczęłam się obawiać bo też ostatnio jem mandarynki i pije soki ale własnej robótki...zobaczymy..
Dmuchawiec...też tak mam;-)
PAtik...miło słyszeć ,że wszystko z maleństwem dobrze i oby tak dalej!!;-)
Milutek...ściskam mocno z radości i dbaj o Was!!;-)
No to dzisiaj sobie podaruje w prezencie na pożegnanie kawałeczek pomelo i od jutra dieta bezowocowa. Soki już przekazałam K., niech weźmie do pracy, żeby mnie nie korciło. Teraz do picia tylko woda i herbata. w końcu to tylko 4 miesiące, dam radę. Dla Eli wszystko
Ewi82
Fanka BB :)
Papcia ale mnie przestraszyłaś! Napisałaś na głownym że masz doła i myślałam że cos nie tak na badaniach. Dobrze że wszystko ok A glukoza jak dla mnie to nic strasznego Troche później muli ale ogólnie nie jest to jakaś miksturka nie do wypicia
reklama