reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Agnes- ciesze sie ze z dzieckiem wsio ok dostaniesz antybiotyk i wyniki sie poprawią bedzie dobrze:tak::tak:
malina- opiero po podpowiedzi Oli znalazłam jajeczka hahah ale duzeeeeeee:-D:-D gratuluje
Futrzak -to sie koffana relaksuj:-D:tak: i dobrze ze wsio ok
fifronka- to dostosuj sie ładnie do zalecen zeby wyniki były nastepnym razem jeszcze lepsze:tak:

reklama
Fifroneczko -jeśli lubisz słodycze, to współczuję. Gdyby mnie lekarz zabronił frytek, to nie wiem:szok::confused2::-D Wazne, żeby nie było gorzej, więc dbaj o siebie.

Gratulacje dla wszystkich zdrowych mamuś:tak:

Ja wizytę mam w poniedziałek i juz sie boję bo podobnie jak niektórym z Was brzuszek mi twardnieje chyba częściej niz powinien. A jak sie zmęczę pchaniem wózka z małą, to ledwo mogę iść-tak ciąży do dołu. Mam juz powazne schizy z tego powodu-martwie sie o szyjke-w toalecie sprawdzam czy mi sie przypadkiem wody nie sączą:sorry: Na szczęście jeszcze tylko kilka dni i sie upewnię czy cos jest nie tak.

A poza tym dzieje sie ze mna cos dziwnego-zapominam o tysiącu spraw. Co gorsza-często sa to sprawy wazne. Wciąz coś gubię, nie moge sobie przypomniec po co weszłam do łazienki itp. Tez tak macie?

Buziaki

tak! mamy!! :-) przedwczoraj pojechałam zawieźć do domu mamy siatkę z paroma drobiazgami i podlać kwiatki - zapomniałam siatki.. wczoraj zaplanowałam zrobić sznycelki z pieczarkami i pestkami dyni - zapomniałam kupić pieczarek... dziś też coś miałam zrobić ale sobie nie mogę przypomnieć co :szok::szok::-D

Dmuchawiec, Katjusza, Olka - oprócz dziurawego mózgu mamy też chyba dziurawe ręcę - no mi to co chwila coś upada, podniosę i bach znowu leży :pppp Jak ostatnia sierota :p No i jeszcze oczywiście zawsze w coś się walnę, stuknę, puknę, podrapię, potknę eeeeeeeee

hehe miło wiedziec ze nie jestem sama i nie jest ze mna tak zle ;) u mnie najgorsze objawy były na poczatku tj przez pierwsze 4m-ce ;)Co do czytania to kiedys potrafiłam ksiazke 500stron przeczytac w dwa dni a od poczatku ciazy nic nie tknełam:(

futrzakowa gratuluję pozytywnych wieści! no to możesz być spokojna:tak:
malinaa ale dokładne zdjątko:-D armatka od razu rzuca się w oczy :tak:
barbra81 super że Maja tak pięknie rośnie w brzuszku:-)

a ja po dzisiejszej wizycie u gina... córeczka nadal jest córeczką:-) waży 833g, wszystkie narządy jak najbardziej w porządku, dzisiaj taka spokojniutka była i rączką buźkę zasłaniała że nie mamy żadnego fajnego zdjątka, a łożysko mam na ścianie przedniej, trochę jestem zła na gina bo mam wrażenie że był jakiś w nie w sosie, i tylko na chwilę przełączył na 4d i nie wydrukował w zasadzie żadnych zdjęć oprócz tego co mam w takim raporcie, ale tam wszystko takie zamazane... M. miał aparat fotograficzny i robił filmik ale też niezbyt udany wyszedł, bo trzymał Hanię na rękach a ona jak na złość marudziła i musiał ją uspokajać, no ale najważniejsze że dzidzia zdrowa:-)

no a w ostatni piątek byłam na wizycie u pani diabetolog, dała mi skierowanie na badanie hemoglobiny A1C i powtórne badanie na test obciążenia glukozą tym razem 75 g, jakoś przeżyłam te ochydztwo:tak: muszę jeszcze jutro i pojutrze mierzyć cukry na czczo i po posiłkach i z wszystkimi wynikami w piatek do kontroli...a wtedy zobaczymy co dalej...

edit
czytałam i zapomniałam napisać :zawstydzona/y:
Agnes życzę szybkiej poprawy wyników, no i powodzenia na wizycie u połoznej:-)
fifronka trzymam kciuki za kolejny test :-) oby wyniki były w normie:tak: a tymczasem powodzenia w trzymaniu się z daleka od slodkości:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
My dzisiaj tez po wizycie- byłam się uspokoić... mamy zalecenie brać 3x dziennie i magnez i żelazo!!! to może być powodem tych dziwnych skurczy.... dziewczyny ważą po kilogramie!!!!!!!!!!!! I wszystko u nich oki:) Mam leniuchować, nie sprzątać nawet i nic ogólnie nie robić:)..ale i tak jestem spokojniejsza:)

Malinka
- rewelacyjna fotka:) :-):-):-) nie da się ukryć tego Waszego chłopa!!!

Futrzaczku
- nie tylko Ty masz różne schizy w ciąży...ważne ze okazało się ze jest oki:):)

Barbra, Patik- to fajnie ze u Was wszystko oki- tak trzymać ;-);-)
Agnes- trzymam kciuki żeby wszystko było ok!!

Fifronka- no to ładnie- biedaczku bez słodyczy i owoców- straszne:tak:. Oczywiście ze będę trzymać kciuki &&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry