futrzakowa gratuluję pozytywnych wieści! no to możesz być spokojna
malinaa ale dokładne zdjątko
armatka od razu rzuca się w oczy
barbra81 super że Maja tak pięknie rośnie w brzuszku:-)
a ja po dzisiejszej wizycie u gina... córeczka nadal jest córeczką:-) waży 833g, wszystkie narządy jak najbardziej w porządku, dzisiaj taka spokojniutka była i rączką buźkę zasłaniała że nie mamy żadnego fajnego zdjątka, a łożysko mam na ścianie przedniej, trochę jestem zła na gina bo mam wrażenie że był jakiś w nie w sosie, i tylko na chwilę przełączył na 4d i nie wydrukował w zasadzie żadnych zdjęć oprócz tego co mam w takim raporcie, ale tam wszystko takie zamazane... M. miał aparat fotograficzny i robił filmik ale też niezbyt udany wyszedł, bo trzymał Hanię na rękach a ona jak na złość marudziła i musiał ją uspokajać, no ale najważniejsze że dzidzia zdrowa:-)
no a w ostatni piątek byłam na wizycie u pani diabetolog, dała mi skierowanie na badanie hemoglobiny A1C i powtórne badanie na test obciążenia glukozą tym razem 75 g, jakoś przeżyłam te ochydztwo
muszę jeszcze jutro i pojutrze mierzyć cukry na czczo i po posiłkach i z wszystkimi wynikami w piatek do kontroli...a wtedy zobaczymy co dalej...
edit
czytałam i zapomniałam napisać
Agnes życzę szybkiej poprawy wyników, no i powodzenia na wizycie u połoznej:-)
fifronka trzymam kciuki za kolejny test :-) oby wyniki były w normie
a tymczasem powodzenia w trzymaniu się z daleka od slodkości