reklama
Asco
Fanka BB :)
Barbara - gratulacje, super wyniki, a dzidzius juz jaki duży
Ja mam wizytę jutro - zawsze dopada mnie stres przed pójściem do kliniki, trzymajcie kciuki za nas
Ja mam wizytę jutro - zawsze dopada mnie stres przed pójściem do kliniki, trzymajcie kciuki za nas
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Basia - gratulacje, Asco - &&&&&&&&&&&& :-)
futrzakowa
yea! to ja!
ja z moimi stresami bolącego brzucha i małowyczuwalnymi ruchami byłam wczoraj u gina i potwierdził ze wszystko dobrze:-) i że dla relaksu mojego brzusia mam przyjmować Nospę:-)
ona1986
Fanka BB :)
Rozczochrana... chyba dzisiaj moge napisać... że strasznie strasznie mi przykro :--( wczoraj jak przeczytałam, nawet nie dałam rady odpisać!! Straszna informacja, aż się popłakałam, byłam pewna ze zostaniemy już w komplecie ;-( Więc jedyne co moge zyczyć duzo siły Kochani... oglądałam Wasze piękne zdjęcia ślubne, tak mi szkoda ((( :***** <tule>
Malineczka zdjęcie cudneee udowodnione w 100 %
Basiaaa gratulacjee :*
Futrzaczku pewnie fajnie się upewnić, jak cos nie pokoi, i ciesze sie bardzo ze wszystko wporzadku :***
Malineczka zdjęcie cudneee udowodnione w 100 %
Basiaaa gratulacjee :*
Futrzaczku pewnie fajnie się upewnić, jak cos nie pokoi, i ciesze sie bardzo ze wszystko wporzadku :***
Ostatnia edycja:
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja z moimi stresami bolącego brzucha i małowyczuwalnymi ruchami byłam wczoraj u gina i potwierdził ze wszystko dobrze:-) i że dla relaksu mojego brzusia mam przyjmować Nospę:-)
UFFFFFFFFFFffffff!!!!!!
futrzakowa
yea! to ja!
no właśnie...UFFFFF :-)
Rozczochrana wiem, że teraz żadne słowa nie ukoją Waszego bólu:-(, bardzo mi przykro :---(
Basia cieszę się, że u Was wszystko dobrze
Malina gratuluję chłopaka, fakt wątpliwości już nie możecie mieć
Futrzak cieszę się, że z maluszkiem wszystko dobrze
My po wczorajszej wizycie w szpitalu mamy i dobre i złe wiadomości. Torbiel się na szczęście zmniejszył o połowę, więc super, ale wyniki z krwi są nieco podwyższone, no i oczywiście coś musiało być nie tak, bo by za pięknie było - okazało się, że mam krew w moczu , pani doktor powiedziała, że to może być jakaś infekcja dróg moczowych i chyba nie obędzie się bez antybiotyku
A maluch jak zwykle na usg spał no to tyle
dzisiaj mam jeszcze wizytę u położnej
Basia cieszę się, że u Was wszystko dobrze
Malina gratuluję chłopaka, fakt wątpliwości już nie możecie mieć
Futrzak cieszę się, że z maluszkiem wszystko dobrze
My po wczorajszej wizycie w szpitalu mamy i dobre i złe wiadomości. Torbiel się na szczęście zmniejszył o połowę, więc super, ale wyniki z krwi są nieco podwyższone, no i oczywiście coś musiało być nie tak, bo by za pięknie było - okazało się, że mam krew w moczu , pani doktor powiedziała, że to może być jakaś infekcja dróg moczowych i chyba nie obędzie się bez antybiotyku
A maluch jak zwykle na usg spał no to tyle
dzisiaj mam jeszcze wizytę u położnej
K
koncia
Gość
ojoj, powrotu do zdrówka Agnes, oby szybko ci przeszło
reklama
Gratuluję tym, które przyniosły dobre wieści.
Agnes zdrówka życzę, żeby juz jak najmniej problemów było.
Clifordzik i jak twoje wyniki?
Ja dzisiaj odebrałam wyniki glukozy 75g. Na granicy normy Mam zrezygnować ze słodkich owoców i soków. No i czeka mnie powtórka testu w 29-30 tc. Mam nadzieję, że wyniki mi nie polecą. Trzymajcie kciuki.
Agnes zdrówka życzę, żeby juz jak najmniej problemów było.
Clifordzik i jak twoje wyniki?
Ja dzisiaj odebrałam wyniki glukozy 75g. Na granicy normy Mam zrezygnować ze słodkich owoców i soków. No i czeka mnie powtórka testu w 29-30 tc. Mam nadzieję, że wyniki mi nie polecą. Trzymajcie kciuki.