reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Olenka , Futrzak gratulacje dobrych wieści ;))))) :-):-)Ciesze się ze wszystko oki, a Syropek jak najbardziej polecam, tez korzystałam, i jest na prawde fajniutki, mogłam pić nawet 3 razy dziennie przed posiłkiem po 1-2 łyżeczki zaczynając od 1dnej... takze polecam.

Aslo gratulacje 100% towego syneczkaaaa ;)))))):-);-)

Petusia ciesze się ze z dzidzią wszystko oki ;)))

Vetka
zycze poprawy wyników i 3 mam kciuki zebys absolutnie nie musiała dostawać zastrzyków :**

Tulip pięknosciiii z Twojej córuniiiii :))))))

Nikusiazory kochany pieszczoszek ;) Oj będzie przytulankaaaa :tak::-)

Milenka, Aleksia ciesze się ze wszystko oki ;)))

Papciarkowa
gatulacje i waga tez pieknaaa ;)))))))

Patik zycze Ci żeby wszystko szybciutko wróciło do normy ;)

Magdziorek razem z Toba sie słońce cieszeee :)))

Ruda
gratulacje zdrowego synusiaaa :)))

MIło tak poczytwać o Waszych szkarbeczkachhhh :tak::tak::-)

A ja się musze pochwalić...dopiero 2 dni temu poczułam ruchyyyy ;))) I to takie solidneeee!! Jak dobrze ze Wy jestescie i uspokojicie że u nie których się je po prostu czuje pozniej ;)))):tak::-p

ona a pytałaś gina gdzie masz umiejscowione łożysko bo może na przedniej ścianie i dlatego tak późno go poczułaś bo mniejsze kopniaki były amortyzowane tak jak u mnie

reklama
Fajnie ze juz wiekszosc zna plec swojego malenstwa ja niestety jeszcze nie:(

ja nadal czuje delikatne kopniaki w sumie ciagle sa takie same moze to leniuszek albo nie chce mamy bardzo skopac:)

Do góry