reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

ona a pytałaś gina gdzie masz umiejscowione łożysko bo może na przedniej ścianie i dlatego tak późno go poczułaś bo mniejsze kopniaki były amortyzowane tak jak u mnie

moze coś w tym jest ;) nie mowił o łozysku, ale mowił ze moze nie czuje tych 1wszych motylków bo za ruchliwy tryb zycia prowadze hehe a teraz jak mam ten antybiotyk i mam duzo lezec to poczułam.. ;) dziekuje za gratulacje dziewczynki... Pinka na pewno masz kochana racje... bo ciągle je solidnie czuje hehe teraz juz czy siedze czy leze :p Ola bo to moze bedzie silna kobitka hehe po tatusiu :p

reklama
dziewczyny najgorsze kopniaki beda przy koncu:-D:-D

moja gwiazda to tak mnie kopała ze cały brzuch mi skakał i na dodatek po bokach wypychała swoja pietkę takze jak siedziałam to kazdy mógł zobaczyc jak sie rusza po skórą bo wszystko było wypuklone hahah a ja pukałam ja w pietke to ona pozniej chowała cudne to było:-):tak:

a synus ( terrorysta )teraz juz mnie tak wali ze brzuch mi sie trzesie a co to dalej bedzie???

Ruda, gratuluję dobrych wieści po polówkowym :-)
Ona, w końcu i ty się doczekałaś kopniaczków - super!

My w piątek mieliśmy kolejne USG i w koncu wiemy kto to mieszka w moim brzuszku! :-D
Będzie Gabrysia! Moja córeczka jest wstydliwą dziewczynką i nie chciała pozować do zdjęć, ale najważniejsze, że w końcu znamy pleć :-)

reklama
Do góry