reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

ona a pytałaś gina gdzie masz umiejscowione łożysko bo może na przedniej ścianie i dlatego tak późno go poczułaś bo mniejsze kopniaki były amortyzowane tak jak u mnie

moze coś w tym jest ;) nie mowił o łozysku, ale mowił ze moze nie czuje tych 1wszych motylków bo za ruchliwy tryb zycia prowadze hehe a teraz jak mam ten antybiotyk i mam duzo lezec to poczułam.. ;) dziekuje za gratulacje dziewczynki... Pinka na pewno masz kochana racje... bo ciągle je solidnie czuje hehe teraz juz czy siedze czy leze :p Ola bo to moze bedzie silna kobitka hehe po tatusiu :p

reklama
dziewczyny najgorsze kopniaki beda przy koncu:-D:-D

moja gwiazda to tak mnie kopała ze cały brzuch mi skakał i na dodatek po bokach wypychała swoja pietkę takze jak siedziałam to kazdy mógł zobaczyc jak sie rusza po skórą bo wszystko było wypuklone hahah a ja pukałam ja w pietke to ona pozniej chowała cudne to było:-):tak:

a synus ( terrorysta )teraz juz mnie tak wali ze brzuch mi sie trzesie a co to dalej bedzie???

Ruda, gratuluję dobrych wieści po polówkowym :-)
Ona, w końcu i ty się doczekałaś kopniaczków - super!

My w piątek mieliśmy kolejne USG i w koncu wiemy kto to mieszka w moim brzuszku! :-D
Będzie Gabrysia! Moja córeczka jest wstydliwą dziewczynką i nie chciała pozować do zdjęć, ale najważniejsze, że w końcu znamy pleć :-)

reklama
Do góry