reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Bosa- pocieszyłaś mnie nieziemsko z ta fachowa analizą moich wyników- dziękuję Ci bardzo:):tak:

Ola, Katjusza, Futrzak- dziękuję za słowa otuchy:)

Malinka- masz racje: pasożytki- ale z to jakie kochane:-D:-D

Oleniolek- witaj w klubie:) gratulacje:biggrin2:

A dzisiaj jesteśmy umówieni na spotkanie z naszymi Gwiazdkami:) Wyruszamy na wizytę ok.godz. 16 w sumie to jak M sie z pracy dokula:)

reklama
Milutku to powodzenia, my też dziś mamy wizytę o 17.15, ale będą jaja jak pan doktor zobaczy co innego niż ostatnia pani dr na usg 4d (czy też jak ujrzy coś czego nie zobaczyła pani) - dosłownie i w przenośni będą jaja :-D

Milutek..tak to właśnie jest, ale ja też zawsze sobie mówię ,że i jeszcze trafi taka osoba na swojego ;-)

A co do badań to widzę ,że każda inaczej...jutro wizyta więc zobaczymy czy coś zleci ;-)

3mam kciuki za was dziewczynki:)

a ja bylam we wtroek mialam usg i myslalam ze w koncu poznam plec lekarz mnie zbadal zrobil usg pokazywal mowil mierzyl itp ja leze z niecierpliwiona kiedy powie jaka plec a on zakonczyl usg i zapytalam a jaka plec?a on nie wiem zabardzo sie wierci zebym stwierdzil ..tak mi sie smutno zrobilo bo czekalam na ten moment a tu nadal nic przeciez nie bede czekac 10tyg bo umre z ciekawosci dlatego pojde prywatnie moze na 3d:p

ja krew i mocz robie co druga wizyte teraz znow bede robic i glukoze mi kazal nie wiem jak to przezyje beleee

u mnie w miescie to jest brak kultury bo jak dotej pory jedna pani mi chciala ustapic miejsca ale nie skorzystalam bo jechalam jeden przystanek a inni ogladaja dookola i na tym sie konczy moze fakt tak pod plaszczem nie widac ale jednak cos odstaje skoro tak sie przygladaja to napewno juz wypatrza ze jednak jestem w ciazy i czasem naprawde bym usiadla a szczegolnie jak jest tlok to jest strasznie goraco i wszyscy sie rozpychaja a w brzuch oberwac z lokcia bym nie chciala a w kolejkach w sklepie ide spokojnie do kasy z pierszenstwem tam czesto jest mala kolejka i wiem ze nikt mnie nie wygoni:p

reklama
Do góry