reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

i kolejne marcowe dzieciaczki sie ujawnily :)
koncia gratuluje synka maksia
a tobie masala amelki
i madziulka tobie tez syneczka gratuluje :)

Ostatnia edycja:
reklama
koncia i madziulka gratuluje synusiów ale ich bedzie w marcu heheh
Masala- a Tobie gratuluje córci;-))) bedzie miała w czym kobieta wybierac:-D:-D

a swoja drogą ciekawa jestem ile z nas przy porodzie sie zdziwi:szok::szok: ze zamiast synka jest córcia lub na odwrót:-D:-)

ja też krew i morfologię na każdą wizytę robię, właśnie dziś robiłam i poprosiłam Panią pielęgniarkę o wyjęcie przy okazji igłą drzazgi z ręki i zrobiła mi w niej całką niezłą dziurę!! :szok: ale muszę ją pochwalić bo drzazga, z którą walczyłam od niedzieli w końcu wylazła!! :-)

koncia i madziulka gratuluje synusiów ale ich bedzie w marcu heheh
Masala- a Tobie gratuluje córci;-))) bedzie miała w czym kobieta wybierac:-D:-D

a swoja drogą ciekawa jestem ile z nas przy porodzie sie zdziwi:szok::szok: ze zamiast synka jest córcia lub na odwrót:-D:-)
Prosze mnie nie straszyc:p A tak swoja droga to moja kolezanka miala taka sytuacje... miala byc dziewczynka, a urodzila chlopca... potem maluch w rozowym chodzil:p Dlatego dla pewnosci w Polsce jak bede zrobie jeszcze jakies usg... zawsze dwie czy trzy opinie to lepiej niz jedna...

Ja badania robię sobie co miesiąc jak się mi nie zapomni:). Wczoraj robiłam- za chwile jadę po wyniki:) a kolejki nie bylo bo nie pojechałam skoro świt- tylko po 9. Wiec i nikt nie musiał mi ustępować pierwszeństwa za to w banku stało przede mną 5 osób i oczywiscie nikt brzucha nie widział- wiec sobie pomyślałam: ugryźcie sie w nos!!!

reklama
Do góry