reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

i kolejne marcowe dzieciaczki sie ujawnily :)
koncia gratuluje synka maksia
a tobie masala amelki
i madziulka tobie tez syneczka gratuluje :)

Ostatnia edycja:
reklama
koncia i madziulka gratuluje synusiów ale ich bedzie w marcu heheh
Masala- a Tobie gratuluje córci;-))) bedzie miała w czym kobieta wybierac:-D:-D

a swoja drogą ciekawa jestem ile z nas przy porodzie sie zdziwi:szok::szok: ze zamiast synka jest córcia lub na odwrót:-D:-)

ja też krew i morfologię na każdą wizytę robię, właśnie dziś robiłam i poprosiłam Panią pielęgniarkę o wyjęcie przy okazji igłą drzazgi z ręki i zrobiła mi w niej całką niezłą dziurę!! :szok: ale muszę ją pochwalić bo drzazga, z którą walczyłam od niedzieli w końcu wylazła!! :-)

koncia i madziulka gratuluje synusiów ale ich bedzie w marcu heheh
Masala- a Tobie gratuluje córci;-))) bedzie miała w czym kobieta wybierac:-D:-D

a swoja drogą ciekawa jestem ile z nas przy porodzie sie zdziwi:szok::szok: ze zamiast synka jest córcia lub na odwrót:-D:-)
Prosze mnie nie straszyc:p A tak swoja droga to moja kolezanka miala taka sytuacje... miala byc dziewczynka, a urodzila chlopca... potem maluch w rozowym chodzil:p Dlatego dla pewnosci w Polsce jak bede zrobie jeszcze jakies usg... zawsze dwie czy trzy opinie to lepiej niz jedna...

Ja badania robię sobie co miesiąc jak się mi nie zapomni:). Wczoraj robiłam- za chwile jadę po wyniki:) a kolejki nie bylo bo nie pojechałam skoro świt- tylko po 9. Wiec i nikt nie musiał mi ustępować pierwszeństwa za to w banku stało przede mną 5 osób i oczywiscie nikt brzucha nie widział- wiec sobie pomyślałam: ugryźcie sie w nos!!!

reklama
Do góry