reklama
koncia i madziulka gratuluje synusiów ale ich bedzie w marcu heheh
Masala- a Tobie gratuluje córci;-))) bedzie miała w czym kobieta wybierac
a swoja drogą ciekawa jestem ile z nas przy porodzie sie zdziwi ze zamiast synka jest córcia lub na odwrót:-)
a swoja drogą ciekawa jestem ile z nas przy porodzie sie zdziwi ze zamiast synka jest córcia lub na odwrót:-)
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Madziulka gratki!! "-)
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja też krew i morfologię na każdą wizytę robię, właśnie dziś robiłam i poprosiłam Panią pielęgniarkę o wyjęcie przy okazji igłą drzazgi z ręki i zrobiła mi w niej całką niezłą dziurę!! ale muszę ją pochwalić bo drzazga, z którą walczyłam od niedzieli w końcu wylazła!! :-)
futrzakowa
yea! to ja!
Masala...gratuluję Amelki
Prosze mnie nie straszyc A tak swoja droga to moja kolezanka miala taka sytuacje... miala byc dziewczynka, a urodzila chlopca... potem maluch w rozowym chodzil Dlatego dla pewnosci w Polsce jak bede zrobie jeszcze jakies usg... zawsze dwie czy trzy opinie to lepiej niz jedna...koncia i madziulka gratuluje synusiów ale ich bedzie w marcu heheh
Ja badania robię sobie co miesiąc jak się mi nie zapomni. Wczoraj robiłam- za chwile jadę po wyniki a kolejki nie bylo bo nie pojechałam skoro świt- tylko po 9. Wiec i nikt nie musiał mi ustępować pierwszeństwa za to w banku stało przede mną 5 osób i oczywiscie nikt brzucha nie widział- wiec sobie pomyślałam: ugryźcie sie w nos!!!
reklama
K
koncia
Gość
masala, po prostu nie kupować różowego i po kłopocie