reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

popieram Koncie:) Ja mimo ze mi powiedzieli dwie dziewczynki- mam zamiar kupować praktyczne kolorki:) Choćby po to żeby były potem komus w spadku:)A i moze kiedys uda sie ten synus- bedziemy probowac- nie ukrywam:)

reklama
wszystko sie okaze w marcu :)

ale latwiej o pomylke przy dziewczynce, bo czasem mozna siusiaka nie zauwazyc.
Ale jak juz go dobrze widac to raczej ciezko o pomylke, no chyba ,ze pepowina sie tak niefortunnie zawinela ;-) ale jesli na kazdym usg widac to male prawdopodobienstwo.

A moi rodzice niepocieszeni, że będzie chłopak :p też mieli szeroko zakrojone plany co do dziewczynki, za to druga strona uradowana, tylko, że oni raczej mniej zainteresowani jak do tej pory...

heh u Bosej był extra siusiolek i co jest Stella ja myśle że jak z 3razy potwierdza płec to można byc pewnym o rety a ja do gina 2 jutro ciekawe czy zrobi połowkowe?

tak,ale jak na kazdym usg widac siusiaka to ciezko,zeby z tego dziewczynka wyszla ;)
a u 'dziewczynki',czasem mozna nie zauwazyc ;)
a u bosej to bylo bardzo wczesnie (jesli sie nie myle to cos kolo 13tyg.?) wiec nie trudno o pomylke w tak wczesnej ciazy.

tak,ale jak na kazdym usg widac siusiaka to ciezko,zeby z tego dziewczynka wyszla ;)
a u 'dziewczynki',czasem mozna nie zauwazyc ;)
a u bosej to bylo bardzo wczesnie (jesli sie nie myle to cos kolo 13tyg.?) wiec nie trudno o pomylke w tak wczesnej ciazy.

ja tam nie mam nic przeciwko, żeby Maks okazał się Lilianką :D niech się tata teraz nacieszy, a potem ja będę triumfować :p wiem, wredna jestem, ale M powiedział, że nie odpuści wczorajszego USG, bo pewnie będę ściemniać z płcią. Ja bym miała ściemniać? :>

reklama
Dziejuje wam bardzo:) my jestesmy prze szczesliewi!!! Nic mi niemowili ile maly wazy ale mowili ze ma ok 21cm:) Zaczynamy myslec nad imieniem wiec mamy powazne tematy na glowie! A moja mala ksiezniczka powiedziala ze tego chlopczyka zamienimy na dziewczynke!!! :)

pozdrawiam was wszystkie!!!!

Do góry