popieram Koncie Ja mimo ze mi powiedzieli dwie dziewczynki- mam zamiar kupować praktyczne kolorki Choćby po to żeby były potem komus w spadkuA i moze kiedys uda sie ten synus- bedziemy probowac- nie ukrywam
reklama
wszystko sie okaze w marcu
ale latwiej o pomylke przy dziewczynce, bo czasem mozna siusiaka nie zauwazyc.
Ale jak juz go dobrze widac to raczej ciezko o pomylke, no chyba ,ze pepowina sie tak niefortunnie zawinela ;-) ale jesli na kazdym usg widac to male prawdopodobienstwo.
ale latwiej o pomylke przy dziewczynce, bo czasem mozna siusiaka nie zauwazyc.
Ale jak juz go dobrze widac to raczej ciezko o pomylke, no chyba ,ze pepowina sie tak niefortunnie zawinela ;-) ale jesli na kazdym usg widac to male prawdopodobienstwo.
K
koncia
Gość
A moi rodzice niepocieszeni, że będzie chłopak też mieli szeroko zakrojone plany co do dziewczynki, za to druga strona uradowana, tylko, że oni raczej mniej zainteresowani jak do tej pory...
tak,ale jak na kazdym usg widac siusiaka to ciezko,zeby z tego dziewczynka wyszla
a u 'dziewczynki',czasem mozna nie zauwazyc
a u bosej to bylo bardzo wczesnie (jesli sie nie myle to cos kolo 13tyg.?) wiec nie trudno o pomylke w tak wczesnej ciazy.
a u bosej to bylo bardzo wczesnie (jesli sie nie myle to cos kolo 13tyg.?) wiec nie trudno o pomylke w tak wczesnej ciazy.
tak,ale jak na kazdym usg widac siusiaka to ciezko,zeby z tego dziewczynka wyszla
K
koncia
Gość
ja tam nie mam nic przeciwko, żeby Maks okazał się Lilianką niech się tata teraz nacieszy, a potem ja będę triumfować wiem, wredna jestem, ale M powiedział, że nie odpuści wczorajszego USG, bo pewnie będę ściemniać z płcią. Ja bym miała ściemniać? :>
reklama
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
Dziejuje wam bardzo my jestesmy prze szczesliewi!!! Nic mi niemowili ile maly wazy ale mowili ze ma ok 21cm Zaczynamy myslec nad imieniem wiec mamy powazne tematy na glowie! A moja mala ksiezniczka powiedziala ze tego chlopczyka zamienimy na dziewczynke!!!
pozdrawiam was wszystkie!!!!
pozdrawiam was wszystkie!!!!