masala, gratuluję również ja tam lubiłam kopać piłkę w dzieciństwie za to wątpię, żeby Maks chciał bawić się z mamą lalkami ;D
Mojej przyjaciolki synek ma lalke i opiekuje sie nia jakby to byla jego coreczka... nawet nie wiesz jaki to slodki widok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
masala, gratuluję również ja tam lubiłam kopać piłkę w dzieciństwie za to wątpię, żeby Maks chciał bawić się z mamą lalkami ;D
Haha! Zupełnie jakbym mojego słyszała! Moje kochanie poleca jescze szermierkę - piękny, elegancki sport dla dziewczynki. Chociaż obawiam się, że pewnie mniej dochodowy i na dom w Hiszpanii dla rodziców za 20 lat może niekoniecznie starczyć ;-)Maz troszke zawiedziony, ze nie bedzie pilkarza, za to pociesza sie, ze zawsze Amelka moze zostac tenisistka)