w kwestii badań, to ja mam robioną krew i morfologię na każdą wizytę, co 3-4 tygodnie. W sumie do ostatniej wizyty, co miesiąc robiłam masęęęę różnych badań, ginek chyba posprawdzał u mnie wszystko co się dało.
reklama
cliford
Fanka BB :)
Inez...super ,że córcia i super ,że wszystko dobrze!! ;-)
K
koncia
Gość
Dziewczyny, mamy kolejnego chłopaka Proszę o dopisanie małego Maksa do listy dzieciaczków marcowych
Szkrabik zdrowy, prawidłowo się rozwija, oceniany na tydzień starszego po wymiarach. Ruchliwy, że ho ho, kopał mnie w pęcherz na badaniu.
Wymiarów nie podaję, mieszczą się w normie na wykresie i tyle
Mam zdjęcie jego ślicznego profilu.
Tatuś szczęśliwy, całą rodzinę obdzwonił i się pochwalił, że będzie miał syna. Oczywiście wszyscy to przewidywali i wiedzieli, tylko nie ja ale od jakiegoś czasu, jak zaczął tak mocno boksować, to stwierdziłam, że synuś i już się na chłopca nastawiałam, także mnie nie zaskoczył nasz Maksiu cieszę się bardzo, że już mogę do niego mówić po imieniu.
Co ciekawe, teściówka nie chciała znać płci, ale nie wytrzymała i prosiła, żeby jej powiedzieć
Szkrabik zdrowy, prawidłowo się rozwija, oceniany na tydzień starszego po wymiarach. Ruchliwy, że ho ho, kopał mnie w pęcherz na badaniu.
Wymiarów nie podaję, mieszczą się w normie na wykresie i tyle
Mam zdjęcie jego ślicznego profilu.
Tatuś szczęśliwy, całą rodzinę obdzwonił i się pochwalił, że będzie miał syna. Oczywiście wszyscy to przewidywali i wiedzieli, tylko nie ja ale od jakiegoś czasu, jak zaczął tak mocno boksować, to stwierdziłam, że synuś i już się na chłopca nastawiałam, także mnie nie zaskoczył nasz Maksiu cieszę się bardzo, że już mogę do niego mówić po imieniu.
Co ciekawe, teściówka nie chciała znać płci, ale nie wytrzymała i prosiła, żeby jej powiedzieć
Koncia gratuluje chlopaka.
Ja wlasnie tez wrocilam ze skanu i Pani doktor powiedziala, ze widzi 3 kreseczki czyli to dziewczynka. Jestem najszczesliwsza na swiecie. Maz troszke zawiedziony, ze nie bedzie pilkarza, za to pociesza sie, ze zawsze Amelka moze zostac tenisistka)
Tez prosze o dopisanie Maluszka do listy marcowych dzieci)
Ja wlasnie tez wrocilam ze skanu i Pani doktor powiedziala, ze widzi 3 kreseczki czyli to dziewczynka. Jestem najszczesliwsza na swiecie. Maz troszke zawiedziony, ze nie bedzie pilkarza, za to pociesza sie, ze zawsze Amelka moze zostac tenisistka)
Tez prosze o dopisanie Maluszka do listy marcowych dzieci)
reklama
K
koncia
Gość
masala, gratuluję również ja tam lubiłam kopać piłkę w dzieciństwie za to wątpię, żeby Maks chciał bawić się z mamą lalkami ;D