reklama
Agnes- gratuluje syncia bedzie parka tak jak u nas;-))))))
a o cystach słyszała ze znikaja po porodzie ale czy to prawda to nie wiem....
Katjusza- wiec trzymamy kciuki za córcie!!!!!! zeby nic juz nie urosło hehheeh
ja mam teraz w srode koljne usg i mam nadzieje ze ksiąze bedzie lepiej współpracował niz ostatnio
a o cystach słyszała ze znikaja po porodzie ale czy to prawda to nie wiem....
Katjusza- wiec trzymamy kciuki za córcie!!!!!! zeby nic juz nie urosło hehheeh
ja mam teraz w srode koljne usg i mam nadzieje ze ksiąze bedzie lepiej współpracował niz ostatnio
rozczochrana.mama
Fanka BB :)
a ja miałam dzisiaj połówkowe i przenieśli mi na 19.11 bo się mój mały szkrab tak zwinął zawzięcie jak krewetka i nie chciał NICZEGOOOOOO pokazać moje maleństwo wstydliwe hehe ale wszystkie badania krwi mam dobre nic mnie nie boli dziecku serce wali jak dzwon więc się nie martwię może mi się uda w Polsce zrobić usg wcześniej bo lecę teraz na 2 tygodnie się zobaczy się
gratulacje wszystkim mamusiom dobrych wieści nooo i coś wysyp chłopców w marcu się szykuje... ciekawa jestem czy uda mi się dołączyć do tych co przełamią ten schemat i będą miały córe pożyjemy zobaczymy
gratulacje wszystkim mamusiom dobrych wieści nooo i coś wysyp chłopców w marcu się szykuje... ciekawa jestem czy uda mi się dołączyć do tych co przełamią ten schemat i będą miały córe pożyjemy zobaczymy
kasiulka85
ja mam badanie moczu i krwi robione co miesiąc...szczerze to nawet nie wiedziałam że można rzadziej! myślałam że każda ciężarówka tak ma
Witam Was serdecznie!
Oj, nie było mnie szmat czasu, ale to na wątku głównym.
Dziś miałam połówkowe. Z dzieckiem wszystko ok, termin z USG idealnie pokrywa się z OM
Co do płci to na 80% dziewczynka. Szko da, że nie na 100%, ale tak niefortunnie przechodziła pępowina. Lekarz powiedział, że widzi 3 kreski, które pokazują wargi u dziewczynki i że bardzo by się zdziwił, gdyby okazało się inaczej. Więc wszystko wskazuje, że to dziewczynka i mam nadzieję, że już nic się nie zmieni. Dla pewności jednak pójdę jeszcze raz za miesiąc, by móc się powoli zaopatrywac w odpowiednie rzeczy
Wszystkim mamusiom gratuluję syneczków i córuniek !!!
Oj, nie było mnie szmat czasu, ale to na wątku głównym.
Dziś miałam połówkowe. Z dzieckiem wszystko ok, termin z USG idealnie pokrywa się z OM
Co do płci to na 80% dziewczynka. Szko da, że nie na 100%, ale tak niefortunnie przechodziła pępowina. Lekarz powiedział, że widzi 3 kreski, które pokazują wargi u dziewczynki i że bardzo by się zdziwił, gdyby okazało się inaczej. Więc wszystko wskazuje, że to dziewczynka i mam nadzieję, że już nic się nie zmieni. Dla pewności jednak pójdę jeszcze raz za miesiąc, by móc się powoli zaopatrywac w odpowiednie rzeczy
Wszystkim mamusiom gratuluję syneczków i córuniek !!!
K
koncia
Gość
Gratuluję córuni Inez! cieszę się, że wszystko dobrze
papcia
Mamunia Lenuśki
z tymi badaniami to chyba jest tak że co 3 miesiace każa robić ja miałam tylko raz ale ostatnio właśnie liczyła i pow że mam nastepne robic ale z data listopadowa w sumie to miałam tylko krew i mocz badnie ogólne i wr robione nawet przciwciał nie miałam sprawdzonych a konflikt mamy może gin 2 wystawi jakieś skierowanie w czwartek
reklama
magdzior1985
Inez gratulacje