reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
ja miałam tez dwa razy i morfologie i mocz ... w drugim i czwartym miesiącu... na następną wizytę niby nie mam robić ale zrobię morfologie by zobaczyć jak sie ma moje żelazo od kąd biorę tabletki

Gratuluję wszystkim!
Mam pytanko, czy któraś z Was bierze no-spe ze tak powiem regularnie tj kilka razy dziennie?

Ja zaczelam brac. Od jakiegos tygodnia mam permanentne skurcze i straszne twardnienie brzucha. Wczoraj w szpitalu powiedzili mi, ze to niby skurcze przepowiadajace i ze sa dosyc szybko wiec powinnam odpoczywac ibrac regularnie leki rozkurczowe. Mam nadzieje, ze sie nie myla i z moja dzidzia wszystko ok. No spa raczej kiepsko na mnie dziala... skorcze sa nawet pol godziny po wzieciu tabletki.

A jutro usg... bedziemy wiedziec co w brzuchu piszczy:pP

Dzięki dziewczyny za odpowiedź, widzę, że w takim razie mamy podobnie zlecane badania. Ja miałam póki co raz i dzisiaj zrobiłam drugi raz, bo jutro mam wizytę. Muszę się odezwać w końcu na wątku marcowym głównym, bo do tej pory jakoś mi nie wyszło.

reklama
Do góry