reklama
cliford
Fanka BB :)
Agnes...gratuluję marcowego syneczka i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!!;-)
cliford
No to jak znam życie to teraz mi też będzie kazał bo miałam dokładnie tak samo Fifronka...
Cat Ballou
Gratuluję wszystkim!
Mam pytanko, czy któraś z Was bierze no-spe ze tak powiem regularnie tj kilka razy dziennie?
Mam pytanko, czy któraś z Was bierze no-spe ze tak powiem regularnie tj kilka razy dziennie?
futrzakowa
yea! to ja!
ja miałam tez dwa razy i morfologie i mocz ... w drugim i czwartym miesiącu... na następną wizytę niby nie mam robić ale zrobię morfologie by zobaczyć jak sie ma moje żelazo od kąd biorę tabletki
Gratuluję wszystkim!
Ja zaczelam brac. Od jakiegos tygodnia mam permanentne skurcze i straszne twardnienie brzucha. Wczoraj w szpitalu powiedzili mi, ze to niby skurcze przepowiadajace i ze sa dosyc szybko wiec powinnam odpoczywac ibrac regularnie leki rozkurczowe. Mam nadzieje, ze sie nie myla i z moja dzidzia wszystko ok. No spa raczej kiepsko na mnie dziala... skorcze sa nawet pol godziny po wzieciu tabletki.
A jutro usg... bedziemy wiedziec co w brzuchu piszczyP
Dzięki dziewczyny za odpowiedź, widzę, że w takim razie mamy podobnie zlecane badania. Ja miałam póki co raz i dzisiaj zrobiłam drugi raz, bo jutro mam wizytę. Muszę się odezwać w końcu na wątku marcowym głównym, bo do tej pory jakoś mi nie wyszło.
reklama