reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Hej Laseczki
Jestem po usg genetycznym no i jestem spokojniejsza NT=1,42; kości nosowe obecne, wszystko ładnie rozwinięte choć 20 min usg głowica dopochwową nie było najprzyjemniejszym badaniem. Pan dr dorzucił obrazki w 3D (choć jako lekarz wiem że to bajer ale rodzico i Młodemu sie podobały) i na kolejne usg zaprosił w 22-24 tyg by wszystko już możdna dokłanie ocenić włącznie z płcią, bez ryzyka pomyłki. Mam nadzieję, że we wt dostanę dyspensę na lot do Barcelony.
Pozdrawiam wszystkie i życzę samych dobrych wiadomości

reklama
malina coś wstydliwa troszkę ta Wasza córcia chyba będzie!:-)moje dzidzi też nie chciało rozszerzyć nóżek a prawdopodobnie tak jak u rudej będzie chłopczyk-jesteśmy mega szczęśliwi!
Fajnie że wizyty udane i oby tak dalej :-)

Malinkaaa cudneee wiesci i zdjecia i opissss ;)))) uwielbiam czytac takie opowieści :)))):-):-):-) Niesamowicie ze miałas wizyte i fotki 4D za 100 zl !! Cudnie ;)

Vetkaa ciesze sie bardzo ze wszystko jest ok, zdjątka wrzucaj ;))))):-)

Malinka- rewelacyjne wieści z wizyty:):-):-):-) Ciesze się bardzo ze trafiłaś na dobrego lekarza. Faktycznie usg 4d na pewno robiło wrażenie a poza tym super cena- praktycznie jak za zwykła wizytę prywatną- Przypuszczam że skoro to była pierwsza wizyta wspólną z mężem- to pewnie będzie chodzić teraz tydzień do tyłu z przeżyć:-D:-D!!!!!! I fajnie że chociaz wstepna wersja płci padła- bo to wcześnie i lekarze coś coraz bardziej boja się mówić tak szybko co będzie:-):-)

Malina super wiadomosci,fajnie ze wkoncu znalazłas dobrego doktorka,co do terminu to nawet jesli to bedzie luty to nadal bedzie rybcia:-)
Vetka fajnie ze wszystko wyszło dobrze,oby tak dalej:-)

Potem zapytałam czy już nam coś powie, no to powiedział tak: że widzi, ale nie da sobie głowy uciąć, ale najprawdopodobniej dziewczynka :D
A oto zdjęcia naszej małej wstydziochy (zrobił nam nawet foty 4D, a zapłaciłam za wizytę stówkę, w sumie dostałam 10 fotek), no nie chciała się pokazać ;)
U 2 kumpel też maleństwa się wstydziły i w obu przypadkach okazało się że to dziewczynki. Wiec Tobie też córci życzę.

reklama
milutek23 wklejam foteczki 1 z poprzedniego gdzie widac taka mała kropke nad głowka i wczorajsze juz z fasolka koło dzidziolka dzidziol 002.jpgdzidziol 001.jpg a chciałam zaznaczyc że u mnie nie robili genetycznego wiec jak któras nosek zauważy to prosze mnie poinformaować

Do góry