reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Wróciłam, amnio w środę, wyniki za 4 tyg ;/ Pytałam się o to fish całe czy jak tam ale nic mi nie powiedział na ten temat. Trzeba czekać bo to tyle trwa i ooo.. Więc kolejny miesiąc psu w du..e ;/

Cat miesiac szybko zleci ale moze po tyg zadzwon i zapytaj czy sa juz wyniki bo czasem mowia taki długi termin a okazuje sie ze sa juz wczesniej wyniki.Na pewno wszystko bedzie dobrze :)

No jeszcze nic nie wiadomo. Sama hodowla komórek trwa ok 3 tyg, nie da sie tego przyspieszyć niestety i jeszcze potrzebuja tydzień na analizę.. masakra

dziewczyny mam pytanie jak to jest z tą niedoczynnością tarczycy. Jeśli norma jest 12-23 pmol/l, a ja mam 11pmol/l, czy jest się czym martwić ?
Na niektórych stronach internetowych wyczytałam też, że norma jest od 11pmol/l...
ola80 może Ty się orientujesz co znaczy ten wynik ... ?

reklama
Hej
Cat napewno bedzie ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U mnie tez ciągle coś nie tak , najpierw pzrezierność 2,5(gorna norma)
teraz , odebrałam dziś wyniki i w moczu b.liczne fosforany bezpostaciowe i liczne bakterie-.(co to oznacza ktoś wie???)
Toxo też mam podwyzszone , ale chorowalam na toxoplazmozę IGG mam 146. Igm 0,32

Do góry