reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Cliford ale czadowe to twoje nunu;-))) a jaka fajna pierwsza focie ma...........
Ruda- ja tez ma polowkowe usg 14 pazdziernika;-))))
Scartlet dzieki i tez za was mooooooooooocno kciuki trzymam:tak:

Ruda -strasznie sie ciesze ze z bobaskiem ok gratuluje syncia i czekamy na potwierdzenie;-)
Futrzakowa- heeh ty to jestes udana nastepnym razem zapytasz sie gina to co zapomnialas teraz najwazniejsze ze z dzidzia wsio ok tak trzymac.....

a ja wczoraj nawet nie pisalam bo bylam wsciekla rano bylam na down screnning a pozniej o 16 u poloznej i słuszalam serduszka wojownika z czego sie mega ciesze a zaszokowala mnie tym ze nastepna wiizyta dopiero uwaga 28 tygodniu!!!!!!!!!!!! bo nie maja poloznych a tyle rodzacych myslałam ze z krzesla spadne ale gdyby sie cos dzialo to oczywiscie mam sie umawiac;-) paranoja jakas..............

ja to mam pecha w tej ciazy:sorry2::-(

No..mi w srode to samo powiedzieli...ale chyba w 25...W kazdym razie to bedzie GRUDZIEN!
na szczescie mam jeszcze lekarza w szpitalu, wiec polozna to taki gadżecik w sumie...No i mam wizyte 08.10...

A mi dzisiaj powiedzieli, ze spoko, wszystko sie utrzymuje w normalnym poziomie. Nie mam jakis jazd cukrzycowych... same dobre wiesci od srody.

Wróciliśmy wczoraj z wizyty rozanieleni z bananami na ryjkach i tak szczęśliwi, że nie da się tego opisać :D
Mężuś widział pierwszy raz swoją kruszynkę i stał zamurowany ze szklanymi oczkami i wypiekami na polikach :D

Wszystko jest dobrze, lekarz świetny, wszystko sprawdził i pomierzył, spytałam czy genetycznie jest ok, czy mam robić badania, a on na to, że wg niego nie ma najmniejszych oznak chorób genetycznych!! To mnie najbardziej interesowało :D Teraz czytam sobie opis USG (wcześniej dostawałam aż 2 zdjęcia i słowo "wszystko jest prawidłowo" - jak dobrze, że zostawiłam tamtego gina i znalazłam Krawczyka - no identyczny jak Krzysztof Krawczyk hahahaha): wszystko symetrycznie, prawidłowo, nie poszerzone, prawidłowo usadowione, ukształtowane, łożysko poza ryzykiem przodowania, ilość płynu owodniowego w normie itd - pięknie :D

A teraz jaja oczywiście z moją miesiączką, która przez poronienie i potem dwa torbiele miewała się różnie, terminy mam takie:
wg OM: 29 stycznia (no ale nie ma takiej opcji hahahahaha)
wg wczorajszego USG: 21 lutego (czyli dzisiaj przypada 17tydz 5d :D)

Słuchaliśmy jeszcze serduszka pierwszy raz - tak głośno i miarowo, szok! Niesamowite wrażenie :D

Potem zapytałam czy już nam coś powie, no to powiedział tak: że widzi, ale nie da sobie głowy uciąć, ale najprawdopodobniej dziewczynka :D

A oto zdjęcia naszej małej wstydziochy (zrobił nam nawet foty 4D, a zapłaciłam za wizytę stówkę, w sumie dostałam 10 fotek), no nie chciała się pokazać ;)

Zobacz załącznik 284799 Zobacz załącznik 284801 Zobacz załącznik 284800

Mam sobie kupić witaminki z kwasami, a kolejna wizyta 15 października :D

Ostatnia edycja:
malinkaaaaa - suuuuper! najważniejsze to że lekarz się spisał... bardzo się cieszę:-) więc jest duże prawdopodobieństwo że będziesz pierwszą rozpakowaną marcjanką:-D

no i super wasza kobitka:-D

malina fajnie,ze wszystko w porzadku i,ze w koncu trafilas na dobrego lekarza.
A czesto sie zdarza,ze dziewczynki sa bardziej wstydliwe i nie chca pokazac c tam maja miedzy nogami ;-):-)

reklama
Do góry