reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Cliford ale czadowe to twoje nunu;-))) a jaka fajna pierwsza focie ma...........
Ruda- ja tez ma polowkowe usg 14 pazdziernika;-))))
Scartlet dzieki i tez za was mooooooooooocno kciuki trzymam:tak:

Ruda -strasznie sie ciesze ze z bobaskiem ok gratuluje syncia i czekamy na potwierdzenie;-)
Futrzakowa- heeh ty to jestes udana nastepnym razem zapytasz sie gina to co zapomnialas teraz najwazniejsze ze z dzidzia wsio ok tak trzymac.....

a ja wczoraj nawet nie pisalam bo bylam wsciekla rano bylam na down screnning a pozniej o 16 u poloznej i słuszalam serduszka wojownika z czego sie mega ciesze a zaszokowala mnie tym ze nastepna wiizyta dopiero uwaga 28 tygodniu!!!!!!!!!!!! bo nie maja poloznych a tyle rodzacych myslałam ze z krzesla spadne ale gdyby sie cos dzialo to oczywiscie mam sie umawiac;-) paranoja jakas..............

ja to mam pecha w tej ciazy:sorry2::-(

No..mi w srode to samo powiedzieli...ale chyba w 25...W kazdym razie to bedzie GRUDZIEN!
na szczescie mam jeszcze lekarza w szpitalu, wiec polozna to taki gadżecik w sumie...No i mam wizyte 08.10...

A mi dzisiaj powiedzieli, ze spoko, wszystko sie utrzymuje w normalnym poziomie. Nie mam jakis jazd cukrzycowych... same dobre wiesci od srody.

Wróciliśmy wczoraj z wizyty rozanieleni z bananami na ryjkach i tak szczęśliwi, że nie da się tego opisać :D
Mężuś widział pierwszy raz swoją kruszynkę i stał zamurowany ze szklanymi oczkami i wypiekami na polikach :D

Wszystko jest dobrze, lekarz świetny, wszystko sprawdził i pomierzył, spytałam czy genetycznie jest ok, czy mam robić badania, a on na to, że wg niego nie ma najmniejszych oznak chorób genetycznych!! To mnie najbardziej interesowało :D Teraz czytam sobie opis USG (wcześniej dostawałam aż 2 zdjęcia i słowo "wszystko jest prawidłowo" - jak dobrze, że zostawiłam tamtego gina i znalazłam Krawczyka - no identyczny jak Krzysztof Krawczyk hahahaha): wszystko symetrycznie, prawidłowo, nie poszerzone, prawidłowo usadowione, ukształtowane, łożysko poza ryzykiem przodowania, ilość płynu owodniowego w normie itd - pięknie :D

A teraz jaja oczywiście z moją miesiączką, która przez poronienie i potem dwa torbiele miewała się różnie, terminy mam takie:
wg OM: 29 stycznia (no ale nie ma takiej opcji hahahahaha)
wg wczorajszego USG: 21 lutego (czyli dzisiaj przypada 17tydz 5d :D)

Słuchaliśmy jeszcze serduszka pierwszy raz - tak głośno i miarowo, szok! Niesamowite wrażenie :D

Potem zapytałam czy już nam coś powie, no to powiedział tak: że widzi, ale nie da sobie głowy uciąć, ale najprawdopodobniej dziewczynka :D

A oto zdjęcia naszej małej wstydziochy (zrobił nam nawet foty 4D, a zapłaciłam za wizytę stówkę, w sumie dostałam 10 fotek), no nie chciała się pokazać ;)

Zobacz załącznik 284799 Zobacz załącznik 284801 Zobacz załącznik 284800

Mam sobie kupić witaminki z kwasami, a kolejna wizyta 15 października :D

Ostatnia edycja:
malinkaaaaa - suuuuper! najważniejsze to że lekarz się spisał... bardzo się cieszę:-) więc jest duże prawdopodobieństwo że będziesz pierwszą rozpakowaną marcjanką:-D

no i super wasza kobitka:-D

malina fajnie,ze wszystko w porzadku i,ze w koncu trafilas na dobrego lekarza.
A czesto sie zdarza,ze dziewczynki sa bardziej wstydliwe i nie chca pokazac c tam maja miedzy nogami ;-):-)

reklama
Do góry