reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
dzieki kochane za mile slowa. Dzis mialam kolejne USG i przez tydzien dzidziol urosl z 4,4 na 6,2! Przeziernosc ok , nosek tez- i wszystkie inne markerki ( serducho pepowina etc)

Malinka- musialam sie troszke wpatrzyc w twoje fotki, zeby dojrzec co na nich jest :) Jak fajnie ze bedziesz miala corusie- ja juz bym poleciala sukieneczki pokupowac :)

Vetka- a moze mozesz spauzowac i zrobic print screena?- i nam tutaj wkleic pikczersa

papciarku- nosek noskiem- ale pupcie twoj dzidziol ma ladna ;-) ( 2 zdjecie)

Malinka...cieszę ,ze bardzo ,że w końcu normalny lekarz i tak dobre wiadomości!! No i dziewczynka...woow....oby się to utrzymało:-):-) a tak w ogóle to chciałabyś dziewczynkę czy chłopca bardziej??

Vetka...gratuluję dobrych wieści!!!;-);-)

malina- na tych dwóch ostatnich to ja nic nie widze bo slepa jestem ale na pierwszym ta buzka anioleczka wywołałam u mnie łyz szok sliczna bedzie laseczka bo to juz bo buziuni widac ze kobitka;-)))) gratulacje

Vetka- ciesze sie ze u was tez wsio ok
Haras- no to troszke sie uspokoilam ze ty tez masz podobnie i ciesze sie ze z dzidziusiem i Toba wszystko dobrze

Ja mam jutro wizytę u genetyka. Strasznie sie boję co powie, zapisali mnie wstępnie na amnio na środę chyba że on stwierdzi że może nie trzeba?;/ Już sama nie wiem co myśleć, niech się już skończy ta niepewność ;(

Cat zobaczysz, ze wszystko bedzie ok... Pamietam, ze USG genetyczne wyszlo zle, tak?
Wiesz, ze wielokrotnie tak sie zdarzalo, a dzieci i tak rodzily sie w 10000% zdrowe. Troche bez sensu, ze Cie tak mecza i martwia...
Trzymam tutaj kciuki i mam nadzieje, ze te smutki i zmartwienia to jednak na wyrost i wszystko okaze sie ok.

Statystyki wskazują, że na 100 kobiet z grupy podwyższonego ryzyka, 96 urodzi zdrowe dziecko – najczęściej okazuje się, że nie ma żadnych powodów do zmartwienia. Wiele matek z grupy ryzyka, otrzymawszy pomyślne wyniki, przestaje drżeć z niepokoju. Otrzymują szansę na spokojne doczekanie rozwiązania, co jest ważne również dla rozwijającego się dziecka.

wiem, ze nie musze Ci pisac, ale postaraj sie dowiedziec roznych opinii na temat osoby i miejsca w ktorym amniopunkcja ma byc i przez kogo przeprowadzona. I opisy sa straszne,ale moge sama poswiadczyc,ze nie jest tak zle. I zobaczysz,ze bedzie ok, bedziesz miala pewnosc,ze dajesz z siebie juz teraz 100%.

Clifordzik tak właśnie marzyliśmy skrycie, że może dziewczynka się trafi ;) teraz wiem, że będzie córunia tatusia, mężuś nie może się doczekać ;) w ogóle rozczulamy się strasznie na widok małych kruszynek, jeszcze trochę i będziemy mieli swoją własną (;)

Pinka dzięki w imieniu córy za takie komplementy :D

W ogóle wszystkim dziękujemy za ciepłe słowa :* Kochane jesteście :*

Cat trzymaj się dzielnie i powodzenia! Będziemy ściskać kciuki i myśleć o Was ciepło :* Musi wszystko być dobrze!! Po prostu musi!!

Cat - wydaje mi sie że warto zrobić amino - będziesz wiedzieć i albo beziesz mieć spokojne reszte cięży w co głęgoko wierzę albo będziesz mieć czas przygotować sie do tego co bedzie jeśli wynik bedzie niepomyślny - a to ważne.
Trzymam kciuki i wiem, że masz w sobie duzo siły i odwagi

reklama
Do góry