reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
dzieki kochane za mile slowa. Dzis mialam kolejne USG i przez tydzien dzidziol urosl z 4,4 na 6,2! Przeziernosc ok , nosek tez- i wszystkie inne markerki ( serducho pepowina etc)

Malinka- musialam sie troszke wpatrzyc w twoje fotki, zeby dojrzec co na nich jest :) Jak fajnie ze bedziesz miala corusie- ja juz bym poleciala sukieneczki pokupowac :)

Vetka- a moze mozesz spauzowac i zrobic print screena?- i nam tutaj wkleic pikczersa

papciarku- nosek noskiem- ale pupcie twoj dzidziol ma ladna ;-) ( 2 zdjecie)

Malinka...cieszę ,ze bardzo ,że w końcu normalny lekarz i tak dobre wiadomości!! No i dziewczynka...woow....oby się to utrzymało:-):-) a tak w ogóle to chciałabyś dziewczynkę czy chłopca bardziej??

Vetka...gratuluję dobrych wieści!!!;-);-)

malina- na tych dwóch ostatnich to ja nic nie widze bo slepa jestem ale na pierwszym ta buzka anioleczka wywołałam u mnie łyz szok sliczna bedzie laseczka bo to juz bo buziuni widac ze kobitka;-)))) gratulacje

Vetka- ciesze sie ze u was tez wsio ok
Haras- no to troszke sie uspokoilam ze ty tez masz podobnie i ciesze sie ze z dzidziusiem i Toba wszystko dobrze

Ja mam jutro wizytę u genetyka. Strasznie sie boję co powie, zapisali mnie wstępnie na amnio na środę chyba że on stwierdzi że może nie trzeba?;/ Już sama nie wiem co myśleć, niech się już skończy ta niepewność ;(

Cat zobaczysz, ze wszystko bedzie ok... Pamietam, ze USG genetyczne wyszlo zle, tak?
Wiesz, ze wielokrotnie tak sie zdarzalo, a dzieci i tak rodzily sie w 10000% zdrowe. Troche bez sensu, ze Cie tak mecza i martwia...
Trzymam tutaj kciuki i mam nadzieje, ze te smutki i zmartwienia to jednak na wyrost i wszystko okaze sie ok.

Statystyki wskazują, że na 100 kobiet z grupy podwyższonego ryzyka, 96 urodzi zdrowe dziecko – najczęściej okazuje się, że nie ma żadnych powodów do zmartwienia. Wiele matek z grupy ryzyka, otrzymawszy pomyślne wyniki, przestaje drżeć z niepokoju. Otrzymują szansę na spokojne doczekanie rozwiązania, co jest ważne również dla rozwijającego się dziecka.

wiem, ze nie musze Ci pisac, ale postaraj sie dowiedziec roznych opinii na temat osoby i miejsca w ktorym amniopunkcja ma byc i przez kogo przeprowadzona. I opisy sa straszne,ale moge sama poswiadczyc,ze nie jest tak zle. I zobaczysz,ze bedzie ok, bedziesz miala pewnosc,ze dajesz z siebie juz teraz 100%.

Clifordzik tak właśnie marzyliśmy skrycie, że może dziewczynka się trafi ;) teraz wiem, że będzie córunia tatusia, mężuś nie może się doczekać ;) w ogóle rozczulamy się strasznie na widok małych kruszynek, jeszcze trochę i będziemy mieli swoją własną (;)

Pinka dzięki w imieniu córy za takie komplementy :D

W ogóle wszystkim dziękujemy za ciepłe słowa :* Kochane jesteście :*

Cat trzymaj się dzielnie i powodzenia! Będziemy ściskać kciuki i myśleć o Was ciepło :* Musi wszystko być dobrze!! Po prostu musi!!

Cat - wydaje mi sie że warto zrobić amino - będziesz wiedzieć i albo beziesz mieć spokojne reszte cięży w co głęgoko wierzę albo będziesz mieć czas przygotować sie do tego co bedzie jeśli wynik bedzie niepomyślny - a to ważne.
Trzymam kciuki i wiem, że masz w sobie duzo siły i odwagi

reklama
Do góry