reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Rudzik gratuluje drugiego syneczka :))))))

Pastela teraz Wiktor chciałby braciszka, ale jak dorośnie,to się będzie cieszył, że sisotra kolezanki do domu przyprowadza :)))))

Pinka nie daj im się i umów się wcześniej na jakąś wizytę!!!!

dzieki dziewczyny :-)

pinka nie martw sie moja nastepna wizyta tez ok. 28 tyg. jakos w grudniu ;-)
tyle tylko,ze w listopadzie mam usg polowkowe w szpitalu (bo to wczoraj to bylo tylko takie na szybko w gabinecie,zeby spr. czy bije serduszko, jest jedna ciaza itd.) tyle,ze ja mam pl gp to moge jeszcze w miedzyczasie skoczyc :) a u was nie ma polskich ginekologow?
i ciesze sie z twoim dzidziulkiem wszystko dobrze

cliford to u ciebie tez sie pewnie potwierdzi ;-) ja zaluje,ze nam takiej fotki nie zrobila bo bylo widac baaaaardzo wyraznie, dlatego slabo wierze,ze to pepowina, bo z Bartkiem widac bylo dokladnie to samo :tak: no ale wiadomo,bede chciala jeszcze potwierdzic przy nastepnym usg.

A no i musze pomyslec nad jakas fajna odpowiedzia,zeby zatkac buzie zonie tescia, bo twierdzi od poczatku,ze teraz by nam sie przydala dziewczynka, a jak slyszy od nas,ze dziewczynka ok- bedzie to fajnie,ale jednak chyba bardziej oboje z mezem za chlopcem jestesmy- to ma mine jakby miala zaraz zwymiotowac :-D

Ostatnia edycja:
Pineczka gratuluję, że idzie jak należy:)od początku trzymałam za ciebie kciuki:) najważniejsze, że z dzidzią wszystko dobrze, a z wizytą może coś pokombinuj,to będzie wcześniej. mnie też by krew zalała jakbym miała tyle czekać

papciarkowa ....
Same chłopaczki w tym marcu sie urodza czy jakąś dziewusie przeoczyłam?
Ojj nie same chłopaczki ... u mnie doktor stawia flaszke że to dziewczynka :)

Ciesze sie że wszystko u Was dobrze Ciężaróweczki :)

siuski oddane wizyta na 16 wskoczyłampo drodze do przychodni do ginki bo brzuch bolał w nocy i rano a jak weszłam to oczywiście przesta lo chyba ze strachu a pozatym stwierdziłam że chyba jednak bede chodziła do 2 bo w razie w musiałabym pojsc do szpitala 50km od domu a tak szpital mam pod nosem a gdybym chodziła tylko do 1 to nie ma opcji że przyjeli by mnie do tego szpitala nie daleko domu bo oni nie toleruja pacjentek ginów z innych miast a jak juz je przyjma to traktuja jak nie napisze brzydko co. No wiec tak dzidzius fikał jak szalony raczkami nózkami urusł ma juz 6,3cm niestety tetno badaja dopiero po30tyg na pecherz mam odebrac te wyniki i brac ten antybiotyk od rodzinnego a bóle brzucha są prawdopodobnie od pęcherza uff troszke spokojniejsza jestem tym bardziej że w środe nie bede miała raczej usg. Aha 1 rzecz która mnie zmartwiła to to że zobaczyłam że coś tam frówa koło małego a ona mówi że albo to błony od łożyska? albo 2 blixniak który sie wchłania!!! masakra przeciez to było4 usg i nikt by wczesniej niczego nie zauwarzył? co jeden lekarz to bardziej mnie rozwala

Papciarkowa ale ciesz sie bo w gruncie rzeczy to wszystko jest w porzadku :)
Aneta ja mam wizyte dopiero 11pazdziernika i tez jeszcze nie czuje mojego bąbelka a jestesmy w podobnym czasie ciazy.

papciarkowa dobre wiesci,fajnie ,ze wszystko w porzadku.
A tym 'plywajacym czyms' moze nie ma sie co przejmowac.
A co do blizniaka to tak jak piszesz, to nie pierwsze usg wiec napewno wczesniej by zauwazono :tak:

reklama
Anetka,Olcia ....mam to samo..nic nie czuję..i się niepokoję...ale może jakoś dotrwam do wizyty za te 2 tygodnie...:baffled:

A to mój maluszek:tak:;-) -ale to nie jest ostatnie USG tylko poprzednie...bo z ostatniego nie mam foci:-(
20100917119.jpg20100917122.jpg

Do góry