reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Marta gratulacje.
Ale wam zazdroszcze, ze znacie juz płec swoich maluszków, ja juz nie moge sie doczekac tej wiadomosci

Jol gratuluję drugiej córeczki!! Dziewczyny się świetnie dogadają do współnej zabawy, z tego co kojarzę nie będzie dużej różnicy wieku:)))

Gosiaczek ja też tak miałam kilka razy. Lekarka przepisała mi jeszcze luteinę i kazała wziąć 2 tabletki jak znowu poczuję skurcze. Z tego co widzę wiele z nas tak ma... możesz więc troszkę odetchnąć, jak widać to normalne:) Ale wierzę, że w twojej sytuacji wszystko jest bardzo stresujące. To już naprawdę zaawansowana ciąża, po prostu musi być już tylko dobrze:) Nie bierzemy innych opcji pod uwagę! Aaaa.... i ja też tak mam z sikaniem jak piszesz. Wstaj,ę w nocy i lecę szybciutko do kibelka bo chce mi się niemiłosiernie, a tam powolutku... powolutku... nie wiem od czego to...

Katamisz a dużo masz tych leukocytów w moczu? Bo też coś miałam, ale ginka mówiła, że to tak niski wynik, że mieści się w normie i nie wzbudza żadnych obaw.

Marta ale super!!! parka to moje marzenie, ogromne gratulacje:))))

Marta, gratuluję chłopczyka :D fajne są chłopaki, mam dwóch w najbliższej rodzinie takich półtorarocznych i świetne z nich dzieciaczki :D

Blusia ja tez mam takie kłucia, ostatnio rzadziej, ale się pojawiają.

Marta fajnie, ze parka bedzie...
Mnie się też dlatego marzy dziewczynka, żeby było do pary....ale znajac swoje szczescie i przeczucie bedzie chłopak...mam nadzieje, zę w poniedziałek sie dowiem, a jak nie to następna okazja na badaniach echa serca płodu 8 lutego, będzie w 4d, to raczej sie juz dowiem..

Gosiaczek
ja tez tak miałam w pierwszej ciąży, i im ciąża byłą późniejsza tym częściej się to pojawiało..dostałam luteinę, więcej magnezu, nie przeszło, no i niestety zaczęła mi się od 22 tc skracać szyjka macicy...i do końca musiałam już leżeć...teraz mi sie to dwa razy dopiero zdarzyło, mam nadzieje, ze się nie powtórzy sytuacja...

Marta, gratuluję chłopczyka :D fajne są chłopaki, mam dwóch w najbliższej rodzinie takich półtorarocznych i świetne z nich dzieciaczki :D

Blusia ja tez mam takie kłucia, ostatnio rzadziej, ale się pojawiają.

te kłucia to właśnie efekt rozciągającej sie macicy i w ten sposób to odczuwacie...każdy inaczej sie to objawia, ja tez tak czasem mam, ale lekarka powiedziała, ze to własnie od rosnącego brzuszka

Marta Gratulacje!!! A jaka dzidziuś jest duży? Ile waży?
dzieki dziewczyny jeszcze raz za mile slowa:) pan doktor zaprosil mnie za dwa tyg na takie dokladne usg, bo po pierwsze byl strasznie zmeczony z po drugie wolal zeby dzidzius dobrze podrosl bo wtedy bedzie pewien pomiarow. wiec 3 lutego znowu wale na randke:)

reklama
Do góry