reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Gratuluję dziewczyny :-) Cieszę się, że grono mamuś dziewczynek się powiększa :-) Mój mąż ostatnio powiedział, że powinno się rodzić więcej chłopów, bo statystycznie rodzi się obecnie więcej dziewczynek. Ja uważam, że swoją statystykę co do urodzenia chłopców już wyczerpałam :-)

Izabela, to by się nie zgadzało z moimi obserwacjami w ostatnich kilku latach :)

23 dzieci - 7 dziewczynek
10 dzieci - 4 dziewczynki
13 dzieci - 3 dziewczynki
14 dzieci - 4 dziewczynki

ale może ja po prostu mam takie szczęście ;)

Ja już po:-) To chłopiec ,tak jak przypuszczałam:-)
Zdrowy,ruchliwy,wstydliwy......nie chciał pokazać co miedzy nóżkami więc badanie miałam podwójne.Po pierwszym zeszłam do kafeteri wtąciłam bułeczkę i wróciłam to już było lepiej i oczom moim ukazał się siurek i dwa jajeczka:-)
Ale normalnie wymolestowany mam brzuch że hej.

Niestety termin mam przesunięty o 5 dni.Czyli według usg termin mam na 15-go czerwca.

Tusen...gratulacje...a co do terminu z usg w tym okresie to lekarz mi powiedział żeby się tym nie sugerować bo dziecko rośnie w różnym tempie a to na tej podstwawie jest obliczany termin porodu z usg

Kurczę ale Ci zazdroszczę że już wiesz na 100%...ja już odliczam że tylko tydzień...p....dolca dostanę (sorry)

Anapi, Tusen wielkie gratulacje!!! Mamy dziewczynek mają zatem w czym wybierać hehe:) Może prześlecie zdjęcia jajeczek żeby mozna było wybrać na jakiejś podstawie?? Super wiadomości! Tusen termin z usg jest na każdej wizycie inny, trzymaj się tego pierwszego, najlepiej z ostatniej miesiączki. Te z usg to tylko średnie statystyki, żeby było do czego porównać.

reklama
anapi,tusen moje gratulacje:tak:
ja podobnie jak Izabela twierdzę,że chłopaki u moich znajomych i u mnie się wyczerpały,dość już-w 2007 roku wszystkie poleciały za mną i urodziło się 5 chłopaków.teraz wszystkie oprócz mnie mają już 2010 r maluchy i są 2 chłopaki i 1 dziewczyna i teraz w styczniu jeszcze 1 się urodzi,więc ja tez chce dzieuchę

Do góry