reklama
Gratuluję dziewczyny :-) Cieszę się, że grono mamuś dziewczynek się powiększa :-) Mój mąż ostatnio powiedział, że powinno się rodzić więcej chłopów, bo statystycznie rodzi się obecnie więcej dziewczynek. Ja uważam, że swoją statystykę co do urodzenia chłopców już wyczerpałam :-)
tusenfryd18
Fanka BB :)
Ja już po:-) To chłopiec ,tak jak przypuszczałam:-)
Zdrowy,ruchliwy,wstydliwy......nie chciał pokazać co miedzy nóżkami więc badanie miałam podwójne.Po pierwszym zeszłam do kafeteri wtąciłam bułeczkę i wróciłam to już było lepiej i oczom moim ukazał się siurek i dwa jajeczka:-)
Ale normalnie wymolestowany mam brzuch że hej.
Niestety termin mam przesunięty o 5 dni.Czyli według usg termin mam na 15-go czerwca.
Zdrowy,ruchliwy,wstydliwy......nie chciał pokazać co miedzy nóżkami więc badanie miałam podwójne.Po pierwszym zeszłam do kafeteri wtąciłam bułeczkę i wróciłam to już było lepiej i oczom moim ukazał się siurek i dwa jajeczka:-)
Ale normalnie wymolestowany mam brzuch że hej.
Niestety termin mam przesunięty o 5 dni.Czyli według usg termin mam na 15-go czerwca.
Misialina
Fanka BB :)
Tusen...gratulacje...a co do terminu z usg w tym okresie to lekarz mi powiedział żeby się tym nie sugerować bo dziecko rośnie w różnym tempie a to na tej podstwawie jest obliczany termin porodu z usg
Kurczę ale Ci zazdroszczę że już wiesz na 100%...ja już odliczam że tylko tydzień...p....dolca dostanę (sorry)
Kurczę ale Ci zazdroszczę że już wiesz na 100%...ja już odliczam że tylko tydzień...p....dolca dostanę (sorry)
traschka
Mama Marysi
Anapi, Tusen wielkie gratulacje!!! Mamy dziewczynek mają zatem w czym wybierać hehe Może prześlecie zdjęcia jajeczek żeby mozna było wybrać na jakiejś podstawie?? Super wiadomości! Tusen termin z usg jest na każdej wizycie inny, trzymaj się tego pierwszego, najlepiej z ostatniej miesiączki. Te z usg to tylko średnie statystyki, żeby było do czego porównać.
reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
anapi,tusen moje gratulacje
ja podobnie jak Izabela twierdzę,że chłopaki u moich znajomych i u mnie się wyczerpały,dość już-w 2007 roku wszystkie poleciały za mną i urodziło się 5 chłopaków.teraz wszystkie oprócz mnie mają już 2010 r maluchy i są 2 chłopaki i 1 dziewczyna i teraz w styczniu jeszcze 1 się urodzi,więc ja tez chce dzieuchę
ja podobnie jak Izabela twierdzę,że chłopaki u moich znajomych i u mnie się wyczerpały,dość już-w 2007 roku wszystkie poleciały za mną i urodziło się 5 chłopaków.teraz wszystkie oprócz mnie mają już 2010 r maluchy i są 2 chłopaki i 1 dziewczyna i teraz w styczniu jeszcze 1 się urodzi,więc ja tez chce dzieuchę