reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

no właśnie nie wiem,w domu zobaczyłam:no:,na następnej powiem mu,że jak nie potrzeba to po co kusić zus?i teraz mam inne zwolnienia,bo pierwsze było normalne:cool:
a z tą dziewczynką to rzeczywiście dupkę wypięło,jakby w kucki było i głowica od spodu zaglądało to wolna przestrzeń między nóżkami była,chyba,że jeszcze coś urośnie:-D

reklama
justynko super, będziesz już miała fajną parkę - a starszy brat będzie się opiekował mniejszą siostrzyczką, a na zwolnieniu może lekarz się pomylił, skoro nic ci nie dolega

Czyli dzidzia troszkę mniejsza, ale i Ty chyba nie jesteś wysoka?
U mnie niby termin przesunął się o tydzień do przodu, ale ja mam 180cm, a mój mąż 182, więc maluch pewnie też większy...

mój też ma ponad 185cm,a ja 163cm,a Anti 2800g i 55 cm miał,ale wg lekarza wszystko ok,więc zobaczymy do 24 czerwca będę czekać:-D

justynka1 gratulacje córeczki!!
Niejedna z nas Ci już zazdrości...wśród nich jestem JA!!Ja też bardzo chcę już wiedzieć co noszę pod serduchem...a z tym zwolnieniem to faktycznie dziwna sprawa jakaś...zadzwoń do niego może i zapytaj o co kaman...

teraz już nic nie będę robić,jak wezwą na komisję to trudno,przecież jestem w ciąży,gorzej jak przyjdą bez zapowiedzi:szok::no:
następnym razem przypilnuję go
a co do dziewczynki to się cieszę,ale same wiecie jak jest,jeszcze się może 5x zmienić

reklama
Do góry