reklama
wróciłam !!! ah nie ma chyba nic najwspanialszego na świecie niż 30 minut z własnym dzieciątkiem na żywo !!
cudownie po prostu !! oddałabym za takie wizyty każde pieniądze świata
jesli chodzi o parametry to jutro bede miec koncowy wynik wraz z krwią, ale
wszystkie parametry i wyniki z pomiarów w normie
157 pikań na minute ma pulsik
mierzy 6,3 cm wiec w sam raz jak na swój wiek
a jak się śmiałam to widać było że go rzuca i machal rękami i nogami - bo mu spokoju nie dawali
trochę mnie brzuch boli bo musiała go pani dw razy trącić bo fochem strzelił i dupe pokazał
ah cudowny akrobata, naprawde
cudownie po prostu !! oddałabym za takie wizyty każde pieniądze świata
jesli chodzi o parametry to jutro bede miec koncowy wynik wraz z krwią, ale
wszystkie parametry i wyniki z pomiarów w normie
157 pikań na minute ma pulsik
mierzy 6,3 cm wiec w sam raz jak na swój wiek
a jak się śmiałam to widać było że go rzuca i machal rękami i nogami - bo mu spokoju nie dawali
trochę mnie brzuch boli bo musiała go pani dw razy trącić bo fochem strzelił i dupe pokazał
ah cudowny akrobata, naprawde
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Dzisiejsze usg w szpitalu w ramach NFZ przezierność karkowa 1,1, poniedziałkowe w prywatnej przychodni, ale za pieniądze NFZ 1,7.... Nic tylko iść zupełnie prywatnie no i na wszelki wypadek nie odpuszczać amniopunkcji....
Tzw. topowy szpital - i nawet monitora nie ma aby sobie popatrzeć na Lokatora na usg . A wszędzie gdzie chodzę dotychczas jest. Ehhh....
Tzw. topowy szpital - i nawet monitora nie ma aby sobie popatrzeć na Lokatora na usg . A wszędzie gdzie chodzę dotychczas jest. Ehhh....
traschka
Mama Marysi
Ironia proszę jak pieknie Gratki dla ciebie i maleństwa!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ironia - gratulacje!!!!
Forever Young - gratulacje!!!!! Super wyniki. Ty będziesz robić amniopunkcję czy cos źle zrozumiałam z Twojego posta???
Który Ty masz tydzień, bo nie widać u Ciebie suwaczka???
Forever Young - gratulacje!!!!! Super wyniki. Ty będziesz robić amniopunkcję czy cos źle zrozumiałam z Twojego posta???
Który Ty masz tydzień, bo nie widać u Ciebie suwaczka???
reklama