Nadzieja:)
Fanka BB :)
ania naprawdę bardzo mi przykro ((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam Was serdecznie moje kochane.......
wiem że jest środek nocy,ale nie mogę spać....łzy płyną mi same......wczoraj miałam zabieg.......maluszka mojego już nie ma........w niedziele wieczorem mówie do mojego męża że mam złe przeczucie i boję się spać.....bałam się zasnąć.......rano poprosiłam go żeby zawiózł mnie do szpitala, mimo że wizyta miała być w czwartek......był to początek 14tc,przy bad gin wszystko ok,przy usg brak tętna serduszko nie biło........
od dwóch tyg nie wymiotowałam skończyło się nagle i lek.powiedział że dziecko nie żyje dwa tyg...........od razu zabieg.......dla mnie to jakiś koszmar....ja ciągle mam wrażenie że jestem w ciąży..musi minąć pewien okres czasu.....
kochane trzymam za was kciuki,aby Wasze maluszki rosły zdrowo,jestem z Wami i myślę o Was i pozdrawiam..........