reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Agatka, oj biedna Ty z tymi dojazdami :( Może synuś się zlituje i coś ruszy. Życzę Ci tego z całego serducha.

Dzastina, niezłego klocuszka donosiłaś :) No i fajnie, że tak wszystko się pięknie ułożyło z tym porodem, datą i warunkami po :)

reklama
AgatkaT - baaardzo mi przykro, że musisz gnać tym pociągiem w taką pogodę:( Miejmy nadzieję, że Antoś się zlituje i długo nie pojeździsz:))

Dzastina - ale fajnie, że wszystko masz już zaplanowane i ten pokoik ho ho! Normalnie pozazdrościć!

Blusia - trzymam kciuki, żeby skurcze w końcu się objawiły. Może tej rycyny spróbuj...

Silva, a właśnie pytałam o ten olej. Chwilę się zastanawiała, po czym stwierdziła, że jak organizm tak się zacznie oczyszczać to lepiej być pod kontrolą wtedy. Być może miała na myśli konkretnie mój przypadek, bo ja po cięciu jestem.

ja też wypiłam... i nic mnie nie czysci :/

blusia no kurcze 2,5 cm imponujące :)

AgatkoT współczuje dojazdów... i głupi lekarz, mógłby np troszkę pomyślec ...

Silva hmmm nie wiem... ale jakoś nie wierzę w jego moc... a czyścic w sumie to nie ma z czego bo ja mam sraczkę co drugi dzięń :p :p :p

Doggi ja tak samo, regularnie co drugi dzień mnie czyści a skurcze przy tym niemiłosierne.
Ja podzisiejszej wizycie dość zadowolona, męcze się okropnie w te upały a Zosi jak kiedyś energi i pomysłów do rozrabiania nie brakuje- mi brakuje jakiejkolwiek pomocy. Ale ad rem- wszystko gotowe do porodu, rozwarcie jest , szyjki brak, główka we wchodzie tylko mocnych knkretnych skurczy ani widu ani słychu. No coś tam mnie bierze nawet dość często ale to zupełnie nie to czego bym chciała, a brzuszka już nie chce, chcę moją pyzę mieć już obok. Mam nadzieję że nie zrobi mi psikusa i nie wyjdzie później niż jej siostra ( 38 tc). A no i najlepsze przytyłam tylko 10 kg od początku, ale aktywności fizycznej miałam za troje.
Silva Ty już po terminie? No ładnie, okropne takie czekanie:(

I ja dołączam do grona przeterminowanych ... po raz kolejny :dry:

dzisiaj czeka mnie wizyta u ginki na dyżurze ... torbę wezmę, ale nie liczę na nic więcej, niż KTG, badanie i powrót do domu ... mam tylko nadzieję, że ostatecznie umówimy się na termin wywołania ...

Antar, rozumiem jak Ci ciężko, bo ja przy małej też nie mam chwili wytchnienia ;-) &&& żeby w 38 tyg było po wszystkim :tak:

Blusia, no to całkiem dobre wieści :tak:
a u Was w szpitalu nie można ot tak po prostu przyjść na KTG ??? u nas o nic nie pytają, tylko rejestrują :tak:
a co do rozwarcia ... nie chcę Cię dołować, ale ja prawie 2 tyg mam już prawie 2 paluchy i nic :dry: skurczy brak !!! chociaż nic a nic się nie oszczędzam, trzepię kilometry na spacerach, noszę młodą itp itd ... cały czas jedno, wielkie nic :no:

Dżastina, super, że wszystko załatwione :tak:

Silva, ja popijam herbatkę z liści malin, ale tej rycyny się boję ... podobno może przeczyścić też dzidzię, a jak nie zadziała, to szkoda, żeby się męczyła w zielonych wodach :sorry2:

Agatka, mam nadzieję, że dziś lekarz się zlitował i już nie odesłał Cię do domu :tak:

reklama
Do góry