reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Blusia, Saffi i Mamusia - rewelacyjne wiadomości :) Nic tylko czekać na rozwinięcie akcji...
Icak - z jednej strony dobrze, że do szpitala pójdziesz, przebadają Cię i zadecydują co i jak, a z drugiej wiadomo.. kto by chciał leżeć w szpitalu... Ale na pewno wszystko będzie ok!! Głowa do góry :-)

Kati.j. super, że już znasz tą magiczną datę :)

Forever, :szok: czyli powtarzać jeszcze musisz ?

Mamusia, gratuluję wizyty i wyników. A grzybka wyleczysz i wsio będzie ok :)

Icak, trzymam za Was kciuki. Być może zaraz dołączysz do grona rozpakowanych mamusiek :)

Trzymam kciuki za dzisiaj wizytujące :)

Wybieram się, ale co z tego wyjdzie, to nawet najstarsi górale nie wiedzą ;-)

ja wiem !! Pojeziesz i powiedzą... "To jak dzisiaj rodzimy?!" i wtedy Edgarek wyskoczy sam ze stożkową czapeczką na gumce i z taką fujarką-gwizdiem (jak na przyjecia niespodzianki :D ) i krzyknie "NIESPODZIANKA MAMUSIU !!"

Blusia, Saffi - ale zmiany:) Gratuluję i cieszę się, że się wszystko ułożyło:) Dosłownie;))

Kat - już niedługo utulisz swoje dzieciątko, tylko się cieszyć:)

Icak - nie martw się, jak mus to mus, przynajmniej będziesz pod dobrą opieką:)

Mamusia, gratuluję, grzybki w ciąży to standard;) Będzie dobrze!

Forever - być może zaraziłaś się między jedną a drugą wizytą... To możliwe. Z odbytu paciorkowca się nie wyleczy i zawsze może przedreptać pierdzielony:/

Jeśli kogoś pominęłam to wybaczcie - gratuluję i trzymam kciuki za kolejne wizyty. Ja mam w czwartek wizytę w szpitalu. Ciekawe jak tam moja szyjka, bo nie miałam badanej od 3 tygodni!!! Od 1,5 tygodnia chodzę tylko na ktg do przychodni... wczoraj byłam, ale niestety macica spokojna...

Ja dzisiaj juz po wizycie.
Szyjka zamknieta, skrócona o 50 %,
Ktg ok.
Nastepna wizyta 14 jak donosze do tego czasu.:-)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.

reklama
myślicie że to grzybek? pytałam lekarza co to jest dokładnie a on powiedział że to infekcja ciążowa, więc już zgłupiałam, zaraz poczytam na tych lekach...

Do góry