reklama
LauLau
Fanka BB :)
kat, Antar, &&& żeby maluchy jeszcze się odwróciły !!! mojej koleżance mała fiknęła koziołka dosłownie w ostatnich dniach, więc wszytsko możliwe
tyle doczytałam, bo zaraz muszę wstawać i zmykać na ostatnie badania !!! poród tuż tuż, a mi brakuje kilku ważnych wyników ...
ale jeszcze się pochwalę, że w piątek byłam na wizycie JEST DOBRZE :-) szyjka miękka, króciutka, rozwarcie na prawie 2 palce także tej ciąży na 99% nie przenoszę :-):-):-)
&&& za wszystkie dzisiejsze wizyty i porody
tyle doczytałam, bo zaraz muszę wstawać i zmykać na ostatnie badania !!! poród tuż tuż, a mi brakuje kilku ważnych wyników ...
ale jeszcze się pochwalę, że w piątek byłam na wizycie JEST DOBRZE :-) szyjka miękka, króciutka, rozwarcie na prawie 2 palce także tej ciąży na 99% nie przenoszę :-):-):-)
&&& za wszystkie dzisiejsze wizyty i porody
icak
Fanka BB :)
blusia, mamusia, ivonka &&&&&&&&&& za wizytę
asinka też &&&&&&&&& i żeby się syncio obrócił, ja miałam wymaz z pochwy na paciorka
saffi &&&&&&&&&&& za krótką, miękką i rozwartą szyjke:-)
kat.j1 &&&&&&& za obrót małej albo cc w terminie
jol gratulację to już coraz bliżej
Ja dziś śmigam do szpitala i modlę się aby moja gin pozwoliła mi zostac jeszcze parę dni w domku, choć skierowanie na oddział mam od dziś Ale może jak ktg wyjdzie małej ładnie to da się namówić na jeszcze pare dni w domku-więc proszę o kciukasy w tej sprawie.
asinka też &&&&&&&&& i żeby się syncio obrócił, ja miałam wymaz z pochwy na paciorka
saffi &&&&&&&&&&& za krótką, miękką i rozwartą szyjke:-)
kat.j1 &&&&&&& za obrót małej albo cc w terminie
jol gratulację to już coraz bliżej
Ja dziś śmigam do szpitala i modlę się aby moja gin pozwoliła mi zostac jeszcze parę dni w domku, choć skierowanie na oddział mam od dziś Ale może jak ktg wyjdzie małej ładnie to da się namówić na jeszcze pare dni w domku-więc proszę o kciukasy w tej sprawie.
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Icak jak największe kciuki &&&&&&&&&&
I za wszystkie dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&
I za wszystkie dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&
Zycze wszystkim powodzenia na wizytach.
Ja swoja mam jutro.
A co do główki, to tez mam takie wrazenie jak by pod zebrami byla ale na usg usłyszałam "położenie główkowe" a lekarka powiedziała, ze to tyłeczek tak wypina
Ja swoja mam jutro.
A co do główki, to tez mam takie wrazenie jak by pod zebrami byla ale na usg usłyszałam "położenie główkowe" a lekarka powiedziała, ze to tyłeczek tak wypina
reklama
Antar, moja niunia główka w dół, pewnie chodziło Ci o Kati.j.
Icak, kciuki zaciśnięte A ja się dzisiaj dowiem od kiedy chce mnie położyć i tylko się modlę żeby to nie było w tym tygodniu. Najlepiej od 7.06, bo 6.06 Jasiek ma w żłobku zakończenie roku i będzie imprezka
A w ogóle to się trochę cykam tą wizytą :/
Icak, kciuki zaciśnięte A ja się dzisiaj dowiem od kiedy chce mnie położyć i tylko się modlę żeby to nie było w tym tygodniu. Najlepiej od 7.06, bo 6.06 Jasiek ma w żłobku zakończenie roku i będzie imprezka
A w ogóle to się trochę cykam tą wizytą :/