reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Blusia na chwilę obecną na pewno się nie obróciła, bo cały czas główkę niuni czuję albo pod żebrami, albo w żołądku:tak:. Ale wiem, że może mi zrobić niespodziankę i gibnąć w każdej chwili.

reklama
Blusia to witaj w klubie, moja córeczka też główką wpycha mi żebra w kręgosłup, a nóżkami na dole wykopuje dwa garby na każdym biodrze, wyglądam jak kwadrat.

kat, Antar, &&& żeby maluchy jeszcze się odwróciły !!! mojej koleżance mała fiknęła koziołka dosłownie w ostatnich dniach, więc wszytsko możliwe :tak:

tyle doczytałam, bo zaraz muszę wstawać i zmykać na ostatnie badania !!! poród tuż tuż, a mi brakuje kilku ważnych wyników ...

ale jeszcze się pochwalę, że w piątek byłam na wizycie JEST DOBRZE :-) szyjka miękka, króciutka, rozwarcie na prawie 2 palce :tak: także tej ciąży na 99% nie przenoszę :-):-):-)

&&& za wszystkie dzisiejsze wizyty i porody :tak:

blusia, mamusia, ivonka &&&&&&&&&& za wizytę
asinka też &&&&&&&&& i żeby się syncio obrócił, ja miałam wymaz z pochwy na paciorka
saffi &&&&&&&&&&& za krótką, miękką i rozwartą szyjke:-)
kat.j1 &&&&&&& za obrót małej albo cc w terminie
jol gratulację to już coraz bliżej :tak:

Ja dziś śmigam do szpitala i modlę się aby moja gin pozwoliła mi zostac jeszcze parę dni w domku, choć skierowanie na oddział mam od dziś :sorry2: Ale może jak ktg wyjdzie małej ładnie to da się namówić na jeszcze pare dni w domku-więc proszę o kciukasy w tej sprawie.

Zycze wszystkim powodzenia na wizytach.
Ja swoja mam jutro.
A co do główki, to tez mam takie wrazenie jak by pod zebrami byla ale na usg usłyszałam "położenie główkowe" a lekarka powiedziała, ze to tyłeczek tak wypina :-D

również && za brzucholki :-)

my dziś na 19 lecimy z M, może i tym razem uda nam się nagrać na komórke serduszko Benia polecam fajna pamiątka...chyba marta6z ten pomysł rzuciła kiedys ! :-)

reklama
Antar, moja niunia główka w dół, pewnie chodziło Ci o Kati.j. :)

Icak, kciuki zaciśnięte :) A ja się dzisiaj dowiem od kiedy chce mnie położyć i tylko się modlę żeby to nie było w tym tygodniu. Najlepiej od 7.06, bo 6.06 Jasiek ma w żłobku zakończenie roku i będzie imprezka ;)
A w ogóle to się trochę cykam tą wizytą :/

Do góry