reklama
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Ja miałam usg u ginka na ostatniej wizycie, ale skoro mamy się umówić na cc, przy złym ułożeniu Małego, to jakoś to musi sprawdzić Więc będzie musiał zrobić mi usg, zresztą będę sama nalegać... W końcu płacę, to wymagam :-);-)
Ivona83
Fanka BB :)
Dziewczyny kciuki za jutrzejsze wizyty!!
Asinka - ja również wizytuje we wtorek, o 14.30 mam KTG a o 17 wizyte i ginka z badaniami, na szczescie krew, siuski, na paciorkowca wyszly ok wiec chyba juz nie bede miała badan robionych do porodu. Trzynna również kciukasy!
Asinka - ja również wizytuje we wtorek, o 14.30 mam KTG a o 17 wizyte i ginka z badaniami, na szczescie krew, siuski, na paciorkowca wyszly ok wiec chyba juz nie bede miała badan robionych do porodu. Trzynna również kciukasy!
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Ja za Ciebie również, Ivonka :-) Ja chyba dopiero wieczorem pojadę, bo już mi się nie chcę tyle w poczekalni siedzieć. A powiedz mi jak robiłaś te badania na paciorkowca?? To było z wymazu z pochwy czy z moczu, bo pytałam ostatnio w laboratorium jaka cena tego, a ona mi powiedziała, że to zależy od tego jakie to ma być badanie?
Ja też jutro wizytuję, w szpitalu na dyżurze u mojej ginki. Ciekawe co mi powie, sn czy cc.. Dziś czuję kłucie w okolicach szyjki, mam nadzieję, że się skraca i że to że mała nie jest jeszcze w kanale to była wina szyjki a nie budowy mojej miednicy. Trzymajcie kciuki dziewczęta :-)
Ja też jutro mam wizytę i potwierdzenie, że mała nie obróciła się i ustalenie terminu na cc mam nadzieję, że na 7 czerwca. Już tak się przyzwyczaiłam do tego terminu, że ewentualnie tylko wcześniejsza data wchodzi w grę, na pewno nie późniejsza.
reklama