gdybym sama sobie nie pilnowała leków to nie wiem czy by mi sie polepszyło....prawie codziennie dostawałam pomylone dawki lekow na ciśnienie a raz babka chciała mi zrobic podwójny zasdtrzyk ze sterydów chociaż mówiłam jej ze juz miałam, ale nie chciała słuchać... paranoja...
reklama
traschka
Mama Marysi
oj ja takiego gazu też bym chętnie sobie walnęła A co do dolarganu to ja też zdecydowanie dziękuję. Za duzo się naczytałam i wysłuchałam od położnej opowieści o tym, jak kobitki po porodzie nie poznawały męża albo nie wierzyły że to ich dziecko. Potem w ogóle nie pamiętały całego dnia. Dolargan to narkotyk, chyba wolę sobie dać radę bez niego.
Czy któraś mamuśka jutro wizytuje?
Ja mam wizytę na 13:15. Odbieram też wyniki na paciorkowca (oby się nic nie wyhodowało), mocz, morfologię. Jestem ciekawa czy będzie jakieś badanko lub usg. W każdym razie l4 na pewno i decyzja kiedy do szpitala :/ Czego się obawiam najbardziej. No ale to dla dobra małej w końcu.
Ja mam wizytę na 13:15. Odbieram też wyniki na paciorkowca (oby się nic nie wyhodowało), mocz, morfologię. Jestem ciekawa czy będzie jakieś badanko lub usg. W każdym razie l4 na pewno i decyzja kiedy do szpitala :/ Czego się obawiam najbardziej. No ale to dla dobra małej w końcu.
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
tak tak tak - Blusia - ja jutro wizytuję, więc bardzo poproszę wszystkie o kciuki, na pewno się przydadzą
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
ja mam jutro na 10:30 ale jeszcze badań na paciorkowca robionych nie miałam, tylko siuśki i krew
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Blusia - to ja jutro za Ciebie trzymam kciuki a Ty za mnie, pasuję??? :-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Blusia to trzymam kciuki za badania i wizytę jutro.
Ja idę na wizytę we wtorek. Na pewno będę miała usg i gin powiedział,że jeżeli do wizyty Mały się nie obróci, to będziemy się umawiać na cc.
Ja idę na wizytę we wtorek. Na pewno będę miała usg i gin powiedział,że jeżeli do wizyty Mały się nie obróci, to będziemy się umawiać na cc.
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Mamusia za Ciebie też kciuki &&&&&&&&&&
A i ja też odbieram jutro wyniki z siuśków. Ciekawe czy białko i krew zniknęły..??
A i ja też odbieram jutro wyniki z siuśków. Ciekawe czy białko i krew zniknęły..??
reklama