reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Jasne, użyłam długopisu baaaardzo podobnego a nawet krzyżyk machnęłam podobny do doktora ;)

zolza - ja ostatnio napisalam sobie (delikatnie, zeby nie porobic dziurek) dni kalendarzowe po tej stronie ze sreberkiem. Poskutkowało. Brałam opakowanie i wiedziałam, czy już tabl brałam danego dnia czy nie. Z całego opakowania ominęłam tylko jedną dawkę :)
Co do duphastonu to mam brać po 3 tabl do 14tc, a później po 2, no i dzisiaj zapomniałam wziąć po południu. Eh, za dużo ostatnio biegania i załatwiania i... zapomniałam :/

Witam Was Dziewczyny!
Na forum czerwcowych mam,do których zresztą należę,zaglądam często.Jak pewnie zauważyłyście nie pisałam.Sama nie wiem dlaczego...bałam się podzielić złymi przeczuciami,ale przecież po to tu jesteście.Ciąża od początku była mała,nieadekwatna do terminu z OM.Pisałyście,że tak może być.Mój gin też tak mówił.W 7tc nie było widać serduszka,myślałam sobie,że to może dopiero 5tc.Żyłam nadzieją.Z niecierpliwością i ze strachem biegłam na kolejne USG.Czułam się typowo ciążowo-mdłości,wymioty,powiększające się piersi.Żyłam nadzieją...Dziś rozpoczął się 11tc,i kolejne USG...I diagnoza: "ciąża obumarła"........................................................
Płacz,rozpacz,smutek,żal............................................................................
Jutro idę do szpitala na zabieg.......................................................................
Dziewczyny,mimo,że nie pisałam na forum,to czuję się z Wami związana.Dziękuję za to,że jesteście!Wiem,że wspieracie mnie mocno.
Z całego serca życzę Wam zdrowych Maluszków!
I jeśli siły mi pozwolą,to będę do Was zaglądać.

reklama
Nika76 strasznie mi przykro. Nie znajduję słów, które mogłyby pomóc w jakikolwiek sposób, pozostaje mi więc nadzieja, że niabawem nadejdzie i dla ciebie dobry czas. To ja z całego serca życzę ci siły i wiary, że ten kolejy raz bedzie szczęśliwy.

Do góry